Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒΕ: Ομολογιακό έως 25 εκατ. ευρώ - Μέρισμα 0,10€

Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 25 εκατ. ευρώ, καθώς και τη διανομή μερίσματος χρήσης 2007 ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε μεταξύ άλλων η γενική συνέλευση της Audiovisual που πραγματοποιήθηκε στις 27/6/2008.

ΑΒΕ: Ομολογιακό έως 25 εκατ. ευρώ - Μέρισμα 0,10€
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 25 εκατ. ευρώ, καθώς και τη διανομή μερίσματος χρήσης 2007 ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε μεταξύ άλλων η γενική συνέλευση της Audiovisual που πραγματοποιήθηκε στις 27/6/2008.

Ειδικότερα, η γενική συνέλευση ενέκρινε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 25.000.000 ευρώ για αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και χορήγηση της σχετικής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο να διαπραγματευθεί τους όρους του εν λόγω δανείου, να καταρτίσει την εν λόγω σύμβαση και να προβεί σε οποιεσδήποτε ενέργειες απαιτούνται για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας .

Επίσης ενέκρινε την διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση του 2007. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 30ς Ιουνίου 2008.

Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η 1 Ιουλίου 2008. Κατά συνέπεια, από την ημέρα αυτή οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου 2008 από την πληρώτρια τράπεζα «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.».

Ακόμη, η γενική συνέλευση ενέκρινε την αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας, μέχρι το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της, δηλαδή μέχρι του συνολικού αριθμού των 1.727.364 μετοχών της, με ανώτατη τιμή αγοράς 10 ευρώ ανά μετοχή και κατώτατη τιμή ίση με την εκάστοτε ονομαστική αξία της μετοχής (ανερχόμενη σήμερα 0,70 ευρώ), μέσα σε χρονικό διάστημα 24 μηνών από την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης.

Τέλος, η γενική συνέλευση ενέκρινε την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα διοικεί την εταιρεία μέχρι την 27-06-2010 και αποτελείται από τους :

* Ιωάννη Κουρτέση του Δημητρίου, ως εκτελεστικό μέλος
* Απόστολο Βούλγαρη του Ιωάννου, ως εκτελεστικό μέλος
* Νικόλαο Θεοδωρουλάκη του Θεοδώρου ως εκτελεστικό μέλος
* Ευάγγελο Κώνστα του Γεωργίου, ως μη εκτελεστικό μέλος ,
* Νικόλαο Θεοφανόπουλο, ως μη εκτελεστικό μέλος,
* Μιχαήλ Νταλάκο του Λεωνίδα, ως ανεξάρτητο μέλος, και
* Άννα-Ειρήνη Γιάκου του Βασιλείου, ως ανεξάρτητο μέλος

Το Δ.Σ. της εταιρείας συγκροτήθηκε σε σώμα και απαρτίζεται από τον κ.Ιωάννη Κουρτέση, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ.Απόστολο Βούλγαρη, εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρο και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ.Νικόλαο Θεοδωρουλάκη, εκτελεστικό μέλος, κ.Ευάγγελο Κώνστα, μη εκτελεστικό μέλος, κ.Νικόλαο Θεοφανόπουλο, μη εκτελεστικό μέλος, κ.Μιχαήλ Νταλάκο, ανεξάρτητο μέλος και κ. Άννα-Ειρήνη Γιάκου, ανεξάρτητο μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v