Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Νέα σύμβαση προϋπολογισμού 2,2 εκατ.

Την υπογραφή σύμβασης 2,2 εκατ. ευρώ μεταξύ της Intrakat και της εταιρείας SGB, που αφορά την ολοκλήρωση της κατασκευής του εμπορικού συγκροτήματος της Leroy Merlin στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, γνωστοποίησε η Intrakat.

Intrakat: Νέα σύμβαση προϋπολογισμού 2,2 εκατ.
Την υπογραφή σύμβασης ύψους 2,2 εκατ. ευρώ μεταξύ της Intrakat και της εταιρείας «SGB Ελληνική Εταιριία Ιδιοκατασκευών», που αφορά την ολοκλήρωση της κατασκευής του εμπορικού συγκροτήματος της Leroy Merlin στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, γνωστοποίησε η Intrakat.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intrakat αναλαμβάνει να κατασκευάσει σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της «ΚΤΗΜΑΤΟΔΟΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, την κατασκευή κτιρίου Hot Shell, υπαίθριου εμπορικού χώρου καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του ακινήτου που περιλαμβάνει χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων 493 θέσεων, τους απαραίτητους δρόμους πρόσβασης σε αυτό και τους χώρους πρασίνου. 

Όπως επισημαίνεται, η Intrakat θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν την ολοκλήρωση όλων των Η/Μ εργασιών και της υλικοτεχνικής υποδομής, της αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης και διαχωρισμού των εσωτερικών χώρων. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v