Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλφα Γκρίσιν: Joint venture στην Πολωνία

Η Αλφα Γκρίσιν, γνωστοποιεί ότι από κοινού με την Intrakat και την Βάρδας προέβησαν,στην σύσταση εταιρίας στην Πολωνία, με σκοπό την ανάπτυξη και την διαχείριση ακίνητης περιουσίας.

Αλφα Γκρίσιν: Joint venture στην Πολωνία
Η Αλφα Γκρίσιν, γνωστοποιεί ότι από κοινού με την Intrakat και την Βάρδας προέβησαν,στην σύσταση εταιρίας με την επωνυμία ALPHA MOGILANY DEVELOPMENT Spzoo και με έδρα την Κρακοβία στην Πολωνία.
 
Οι τρεις εταιρείες κατέχουν από 25%, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει σε ιδιώτες επενδυτές. Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η ανάπτυξη και η διαχείριση ακίνητης περιουσίας.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η ALPHA MOGILANY DEVELOPMENT Spzoo υπέγραψε προσύμφωνο για την αγορά έκτασης 300 στρεμμάτων στην περιοχή MOGILANY, νότια της Κρακοβίας. Η αγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου 2008.

Πρόκειται για την δεύτερη σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, της Αλφα Γκρίσιν στο χώρο της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων στην Πολωνία, αφού ήδη η  Αλφα Γκρίσιν μέσω της συμμετοχής της κατά 37% στην ALPHA KRAKOW DEVELOPMENT Spzoo δραστηριοποιείται στην κατασκευή οικιστικού και εμπορικού συγκροτήματος με το όνομα "GARDEN RESIDENCE" συνολικής μικτής επιφάνειας ανοδομών 38.011 m2, πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κρακοβίας.

Τέλος, σημειώνεται,  ότι σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, για το έτος 2009, η οικονομία της Πολωνίας προβλέπεται να αναπτυχθεί με ρυθμό 5% έναντι του 1,5% ρυθμού ανάπτυξης των χωρών της Ευρωζώνης. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν τις επιλογές και τον στρατηγικό επενδυτικό σχεδιασμό του ομίλου ALPHA GRISSIN INFΟTECH.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v