Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Εκδοση ομολογιακών 15 εκ. ευρώ

Η ΕΛΓΕΚΑ προχώρησε στην έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων ύψους 15 εκατ. ευρώ, πενταετούς διάρκειας, για την ίδια και τη θυγατρική της ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ.

ΕΛΓΕΚΑ: Εκδοση ομολογιακών 15 εκ. ευρώ
Η ΕΛΓΕΚΑ προχώρησε στην έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων ύψους 15 εκατ. ευρώ, πενταετούς διάρκειας, για την ίδια και τη θυγατρική της ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ.

Αναλυτικά, η ΕΛΓΕΚΑ γνωστοποιεί ότι στις 3.10.2008 αποφάσισε, την έκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου, πενταετούς διάρκειας, ποσού 7.500.000 ευρώ.
 
Στη συνέχεια, στις 16.10.2008 η εταιρία υπέγραψε με την Εμπορική Τράπεζα ως διοργανωτή, πρόγραμμα έκδοσης κοινού Ομολογιακού Δανείου, με ομολογιούχους δανειστές την Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος (κατά 90%) και την EMPORIKI BANK CYPRUS LTD (κατά 10%).

Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της Εταιρίας που έχει χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των επενδυτικών της σχεδίων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας "ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ", θυγατρική της ΕΛΓΕΚΑ με ποσοστό 99,99%, κατά τη συνεδρίασή του της 03.10.2008 αποφάσισε, την έκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου, πενταετούς διάρκειας, 7.500.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, στις 16.10.2008 η εταιρία ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ υπέγραψε με την Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος ως διοργανωτή, πρόγραμμα έκδοσης κοινού Ομολογιακού Δανείου, με ομολογιούχους δανειστές την Εμπορική Τράπεζα (κατά 90%) και την EMPORIKI BANK CYPRUS LTD (κατά 10%) και υπό την εγγύηση της μητρικής της εταιρίας ΕΛΓΕΚΑ.

Σκοπός της έκδοσης του εν λόγω δανείου είναι η αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ που έχει χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των επενδυτικών της σχεδίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v