ΙΝΤΚΑ: Στις 17/11 η Γ.Σ. για ΑΜΚ, αναδοχή κλάδων

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την αναδοχή των κλάδων Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων των Cybarco και Eurokat, και του κλάδου Δημοσίων έργων της Θ. Καραγιάννης καλείται να αποφασίσει η Γ.Σ. της Intrakat στις 17/11.

ΙΝΤΚΑ: Στις 17/11 η Γ.Σ. για ΑΜΚ, αναδοχή κλάδων
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την αναδοχή των κλάδων κατασκευής Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων των εταιριών Cybarco και Eurokat, καθώς και του κλάδου Δημοσίων έργων της Θ. Καραγιάννης καλείται να αποφασίσει η έκτακτη Γ.Σ. της Intrakat στις 17/11/2008.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η γενική συνέλευση καλείται να συζητήσει και να αποφασίσει επί των παρακάτω θεμάτων:

1.Λήψη απόφασης για αναδοχή από την Εταιρεία, του κλάδου κατασκευής Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «CYBARCO ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το δ.τ. «CYBARCO ΑΤΕ», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2166/1993 και έγκριση των όρων της σχετικής σύμβασης αναδοχής κλάδου.

2.Λήψη απόφασης για αναδοχή από την Εταιρεία, του κλάδου κατασκευής Δημοσίων Έργων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Θ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το δ.τ. «Θ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2166/1993 και έγκριση των όρων της σχετικής σύμβασης αναδοχής κλάδου.

3.Λήψη απόφασης για αναδοχή από την Εταιρεία, του κλάδου κατασκευής Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «EUROKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το δ.τ. «EUROKAT», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2166/1993 και έγκριση των όρων της σχετικής σύμβασης αναδοχής κλάδου.

4.Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης σύμβασης αναδοχής των ως άνω κλάδων καθώς και για τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωσή της .

5.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, λόγω της αναδοχής των ως άνω κλάδων των ως άνω εταιρειών και λόγω κεφαλαιοποίησης αποθεματικού για λόγους στρογγυλοποίησης από τον λογαριασμό «διαφορές από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο». ? Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρείας περί Μετοχικού Κεφαλαίου.

6.Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο.

7.Λήψη απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών μέχρι 10% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920, ως ισχύει και καθορισμός των όρων αυτής. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την τήρηση των νομίμων προς τούτο διατυπώσεων κατά τα ειδικότερα στον νόμο (άρθρο 16 Κ.Ν. 2190/20).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v