Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλφα Γκρίσιν: "Πράσινο έργο" για Αγροτική Τράπεζα

Για μία ακόμα φορά η εταιρεία Alpha Grissin Infotech στηρίζει και ενισχύει με την τεχνογνωσία της και τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της την επιβράβευση σημαντικών συνεργατών της όπως της Αγροτικής Τράπεζας.

Αλφα Γκρίσιν: Πράσινο έργο για Αγροτική Τράπεζα
Βραβείο πράσινης καινοτομίας για το Κέντρο Τεχνολογίας της ΑΤΕ με τον εξοπλισμό ψύξης εξοικονόμησης ενέργειας της Alpha Grissin Infotech S.A.

Για μία ακόμα φορά η εταιρεία Alpha Grissin Infotech στηρίζει και ενισχύει με την τεχνογνωσία της και τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της την επιβράβευση σημαντικών συνεργατών της όπως της Αγροτικής Τράπεζας.
 
Ο έπαινος του Greenaward απονεμήθηκε στην τράπεζα για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό οικολογικής επιχειρηματικής καινοτομίας στο πλαίσιο του ECO2FORUM με θέμα «Επιχειρήσεις και Περιβάλλον».

Η Αγροτική Τράπεζα προμηθεύτηκε προϊόντα ψύξης για τους χώρους των Data Center, του πιο σύγχρονου μηχ/κού κέντρου στην Ελλάδα, στην περιοχή του Αμαρουσίου. Η ψυκτική εγκατάσταση συμπεριλαμβάνει 2 Αερόψυκτους Ψύκτες νερού 430kW έκαστος και 17 εσωτερικές Κλιματιστικές Μονάδες Απολύτου Ακριβείας του εργοστασίου EMERSON NETWORK POWER – Liebert.

Ο υπεύθυνος έργου κ. Α. Πέππας, δήλωσε ότι «ο στόχος της Alpha Grissin Infotech S.A. είναι να εξοπλίζει «πράσινα» data center δηλαδή ενεργειακά αποτελεσματικά (energy efficient), τα οποία είναι εύκολο κανείς να τα διαχειριστεί, να τα επεκτείνει και να δώσει στην εταιρεία του τα αναμενόμενα επιχειρηματικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Νοιαζόμαστε για στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τις ανάγκες των συνεργατών μας, για την επιθυμία μείωσης κατανάλωσης ενέργειας και κόστους λειτουργίας (Total Cost of Ownership).

Πιστεύουμε ότι η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας επιτρέπει να προβάλουμε και να υλοποιούμε λύσεις σε συνεργάτες μας όπως στην Τράπεζα Αγροτική με σκοπό την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και τις επιδράσεις της τόσο από οικονομικής όσο και από οικολογικής πλευράς. Τα οφέλη για την ATE είναι πολλαπλά: προστασία του περιβάλλοντος αλλά πάνω από όλα εξοικονόμηση χρημάτων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συνολική εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται ετησίως με το εγκατεστημένο σύστημα είναι 295.000kWh ετησίως σε πλήρες φορτίο ή την ενέργεια που ισοδυναμεί με τη μέση κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας 65 τετραμελών οικογενειών ετησίως.

Είναι πολύ σημαντικό γα εμάς η βράβευση των συνεργατών η οποία δηλώνει και την βράβευση των επιλογών τους ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v