Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτόξευση κερδών για την Ερμής το εννεάμηνο

Αύξηση κατά 325% σημείωσαν τα προ φόρων κέρδη της Ερμής Επιχειρήσεις Ακινήτων το διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2003, καθώς ανήλθαν στα 5,66 εκατ. ευρώ, έναντι 1,33 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Εκτόξευση κερδών για την Ερμής το εννεάμηνο
Εντυπωσιακή αύξηση της κερδοφορίας της πέτυχε στο εννεάμηνο του 2003 η εταιρία Ερμής Επιχειρήσεις Ακινήτων.

Συγκεκριμένα, τα προ φόρων κέρδη της εταιρίας το διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2003 ανήλθαν στα 5,66 εκατ. ευρώ, έναντι 1,33 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σημειώνοντας αύξηση κατά 325%.

Τα διαθέσιμα ανήλθαν σε 2,1 εκατ. ευρώ, οι αποσβέσεις σε 1,9 εκατ. ευρώ, ενώ ο βραχυπρόθεσμος δανεισμός είναι μηδενικός.

Οι μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις διαμορφώθηκαν στα ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα των 2 εκατ. ευρώ, καταδεικνύοντας την ικανότητα της εταιρίας να δημιουργεί εξαιρετικά ικανοποιητική ρευστότητα για τη χρηματοδότηση των υψηλών της επενδύσεων.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, ”μέσα σε ένα απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, η ανάπτυξη των εργασιών και η σημαντική κερδοφορία του Ερμή, η ισχυρή χρηματοοικονομική βάση και κεφαλαιακή διάρθρωση, η υψηλή αποδοτικότητα των επενδύσεων και η αποτελεσματική αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων της εταιρίας εξασφαλίζουν τη συνεχή δημιουργία αξίας για τον μέτοχο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο