Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Ξεκινά η διάθεση του Darkfall

Η Audiovisual Enterprises και η Aventurine ανακοινώνουν από κοινού την κυκλοφορία για όλη την Ευρώπη του πολυαναμενόμενου MMORPG παιχνιδιού με τίτλο Darkfall Online, στις 22 Ιανουαρίου 2009.

Audiovisual: Ξεκινά η διάθεση του Darkfall
Η Audiovisual Enterprises και η Aventurine ανακοινώνουν από κοινού την κυκλοφορία για όλη την Ευρώπη του πολυαναμενόμενου MMORPG παιχνιδιού με τίτλο Darkfall Online, στις 22 Ιανουαρίου 2009.

Οι παίκτες της Βόρειας Αμερικής είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Darkfall που θα προηγηθεί αυτή της Βόρειας Αμερικής.

Το Darkfall Online θα διατίθεται τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και σε ένα πρωτότυπο Βox Set .

Το Darkfall Online είναι ένα τεράστιο παιχνίδι φαντασίας τύπου MMORPG, όπου μπορούν να συμμετάσχουν πολλαπλοί χρήστες με διάφορους χαρακτήρες σε ένα εντυπωσιακό σύστημα real-time μάχης.

Ηρωικές μάχες, εχθροπραξίες ανάμεσα σε φυλές και χτίσιμο αυτοκρατοριών διαδραματίζονται σε έναν τεράστιο και μοναδικό φανταστικό κόσμο. Το Darkfall συνδυάζει το παίξιμο ρόλων, τη δράση και τη στρατηγική. Είναι σχεδιασμένο να αναπαράγει έντονα ρεαλιστικές, ζωντανές μάχες σε έναν ρεαλιστικό εικονικό κόσμο για μια εμπειρία που απορροφά τον παίκτη.
 
Ο στόχος του Darkfall είναι να δώσει στους παίκτες του μια διασκεδαστική πρόκληση μέσα σε ένα τεράστιο και ρεαλιστικό εικονικό κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v