Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιλυδα: Γ.Σ. στις 12/5 για split - αγορά μετοχών

Split, μέρισμα και αγορά ιδίων μετοχών καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ άλλων οι μέτοχοι της ΙΛΥΔΑΣ σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 12/5/2009.

Ιλυδα: Γ.Σ. στις 12/5 για split - αγορά μετοχών
Split, μέρισμα και αγορά ιδίων μετοχών καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ άλλων οι μέτοχοι της ΙΛΥΔΑΣ σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 12/5/2009.

Αναλυτικά  τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθέσεως των Ελεγκτών για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις που αφορούν στην εταιρική χρήση 2008.

2. Υποβολή και έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων που αφορούν στην εταιρική χρήση 2008 και συνολικά της Ετήσιας Οικονομικής Εκθέσεως για την εν λόγω χρήση.

3. Έγκριση της διάθεσης (διανομής) κερδών και καταβολής μερίσματος και παροχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων.

4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα και για την διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2008 καθώς και για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσεως 2008.

5. Έγκριση καταβληθεισών αμοιβών και αποζημιώσεων προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη χρήση 2008 (1/1/2008 - 31/12/2008) και καθορισμός νέων αμοιβών και μισθών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την τρέχουσα χρήση 2009.

6. Εκλογή ελεγκτών από το μητρώο Ορκωτών Ελεγκτών και καθορισμός της αμοιβής τους για τον έλεγχο τόσο των Ετησίων όσο και των Εξαμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων της τρέχουσας χρήσεως 2009.

7. Έγκριση προγράμματος αγορών ιδίων μετοχών της Εταιρείας μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμφωνα με το άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει σήμερα, και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων.
 
8. Έγκριση και επικύρωση εκλογής προσωρινού συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθείσας συμβούλου, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Καταστατικού της εταιρείας.
 
9. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ορισμός των ανεξαρτήτων μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3016/2002, όπως ισχύει σήμερα .

10. Ορισμός Επιτροπής Ελέγχου (Audit Committee).

11. Έκδοση νέων μετοχών με αντίστοιχη μείωση ονομαστικής αξίας (split) του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

12. Ενημέρωση αναφορικά με την δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρείας.
 
13. Λοιπά θέματα - Διάφορες Ανακοινώσεις και εγκρίσεις .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v