Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Στις 25/5 η γενική συνέλευση

Στις 25/5 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Ευρωσύμβουλοι Ανώνυμη εταιρία προκειμένου να προχωρήσει μεταξύ άλλων στην έγκριση διαμονής προμερίσματος και μερίσματος για το 2008.

Ευρωσύμβουλοι: Στις 25/5 η γενική συνέλευση
Στις 25/5 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Ευρωσύμβουλοι Ανώνυμη εταιρία προκειμένου να προχωρήσει μεταξύ άλλων στην έγκριση διαμονής προμερίσματος και μερίσματος για το 2008 καθώς και την έγκριση αγοράς ιδίων μετοχών.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1η Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2008, μετά από ακρόαση των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις οικονομικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις και την εν γένει διαχείριση της εταιρίας για την εταιρική χρήση 01.01.2008-31.12.2008.

3. Έγκριση της προτεινόμενης από του Διοικητικό Συμβούλιο διανομής προμερίσματος και μερίσματος στους Μετόχους για τη χρήση 2008 και παροχή προς το Δ.Σ. των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων.

4. Επιβεβαίωση της ληφθείσας από την Έκτακτη Γενική της 31.12.2008 απόφασης δέσμευσης, για μία τριετία από το λογαριασμό «"υπόλοιπο κερδών εις νέο", ποσού 106.000,00 ευρώ, για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής της εταιρίας στα πλαίσια του προγράμματος της κοινοτικής πρωτοβουλίας ΠΚΠ INTERRG III- INTERREG IIIA / PHARE CBC ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΤΡΟ 2.1.

5. Τροποποίηση του άρθρου 2 Σκοπός του καταστατικού της εταιρίας με την προσθήκη δραστηριότητας.

6. Εναρμόνιση των λοιπών άρθρων του καταστατικού της εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3604/2007.

7. Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2008.

8. Έγκριση παρατάσεως των υφισταμένων συμβάσεων εργασίας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθορισμός και προέγκριση των αμοιβών για τη χρήση 2009.

9. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας για τη χρήση 2009.

10. Παροχή αδείας στα μέλη του Δ.Σ. και σε Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν στα Δ.Σ. ή στη διοίκηση άλλων συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 42 παρ. 5 ε' του Κ.Ν. 2190/1920 εταιρειών που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς.

11. Έγκριση Προγράμματος διάθεσης μετοχών της εταιρίας  και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας για θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Εταιρίας.

12. Έγκριση για αγορά από την εταιρία , ιδίων μετοχών με σκοπό την εκπλήρωση υποχρεώσεων της εταιρίας από Πρόγραμμα Διάθεσης Μετοχών.

13. Ενημέρωση των μετόχων για την αγορά ιδίων μετοχών προς εκπλήρωση των υποχρεώσεων της εταιρίας από το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και τα στελέχη της εταιρίας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτή εταιριών το οποίο εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της 02.06.2008.

14. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v