Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική μειοδότης για έργα 110 εκ.

Η ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική προσέφερε την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά και μειοδότησε για έργο προυπολογισμού 55 εκατ. ευρώ.

Η ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική μειοδότης για έργα 110 εκ.
Η ΑΕΓΕΚ γνωστοποιεί ότι η συγγενής εταιρία ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε., στην οποία η ΑΕΓΕΚ συμμετέχει με ποσοστό 20%, μετά την αποσφράγιση και αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών που έγινε την Τρίτη 5 Μαΐου 2009, προσέφερε την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά και μειοδότησε για τη συντήρηση και λειτουργία των ακόλουθων έργων:

1. "Εγνατία οδός: Συντήρηση και λειτουργία του τμήματος από Ηγουμενίτσα μέχρι Α/Κ Παναγιάς (2009-2014)", με προϋπολογισμό μελέτης 55,00 εκ, ευρώ (με Φ.Π.Α.), με έκπτωση 49,81%.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και λειτουργία των υπό κυκλοφορία τμημάτων της Εγνατίας Οδού και αυτών που κατσκευάζονται και θα αποδίδονται σταδιακά σε κυκλοφορία, από την έξοδο του Λιμένα Ηγουμενίτσας μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Παναγιάς (Α/Κ 7Β), σε συνολικό μήκος περίπου 127 χλμ.

2. "Εγνατία οδός: Συντήρηση και λειτουργία του τμήματος από Α/Κ Παναγιάς μέχρι Α/Κ Κλειδίου (2009-2014)", με προϋπολογισμό μελέτης 55,00 εκ, ευρώ (με Φ.Π.Α.), με έκπτωση 49,85%.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και λειτουργία των υπό κυκλοφορία τμημάτων της Εγνατίας Οδού και αυτών που κατσκευάζονται και θα αποδίδονται σταδιακά σε κυκλοφορία, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Παναγιάς (Α/Κ 7Β), μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (Α/Κ 17), μήκους περίπου 172 χλμ.

Κύριος των ανωτέρω έργων είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και ο χρόνος ισχύος της κάθε σύμβασης ορίζεται σε πέντε (5) έτη από την υπογραφή εκάστης σύμβασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v