Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Απόφαση για εκμετάλλευση ακινήτου

Tη μεταφορά του ακινήτου στο Τάχυ Θηβών, σε άλλο νομικό πρόσωπο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επένδυση φωτοβολταϊκού πάρκου, αλλά και τη μη διανομή μερίσματος, ενέκρινε η ετήσια γ.σ. της Ελβιεμέκ στις 30 Ιουνίου.

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Απόφαση για εκμετάλλευση ακινήτου
Tη μεταφορά του ακινήτου στο Τάχυ Θηβών, σε άλλο νομικό πρόσωπο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επένδυση φωτοβολταϊκού πάρκου, αλλά και τη μη διανομή μερίσματος, ενέκρινε η ετήσια γ.σ. της Ελβιεμέκ στις 30 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, η  Γενική Συνέλευση στα πλαίσια της δημιουργίας ανεξάρτητου κλάδου ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αποφάσισε να παράσχει εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί αυτό, κατά τον πλέον πρόσφορο τρόπο (απόσχιση - μεταβίβαση κλάδου, εισφορά έργου κλπ.), στη μεταβίβαση ή στην παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου στο Τάχυ Θηβών, όπου θα εγκατασταθεί φωτοβολταικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με την ήδη ληφθείσα άδεια παραγωγής και κατά συνέπεια στη μεταβίβαση της άνω άδειας.

Οι ως άνω μεταβιβάσεις θα γίνουν σε άλλο νομικό πρόσωπο, το οποίο είτε ήδη υφίσταται είτε πρόκειται να συσταθεί και του οποίου το εταιρικό κεφάλαιο θα κατέχεται εξ ολοκλήρου από την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v