Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Διευκρινίσεις για μνημόνιο με Ιντρακάτ

Υποχρέωση της Ιντρακατ για λήψη των αναγκαίων αδειών προς ανέγερση Κλινικής στο δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη εντός 8 μηνών, με δικαίωμα παράτασης 3 μηνών περιλαμβάνει το μνημόνιο συνεργασίας, επισημαίνει το Ιασώ.

Ιασώ: Διευκρινίσεις για μνημόνιο με Ιντρακάτ
Υποχρέωση της Ιντρακατ για λήψη όλων των αναγκαίων αδειών προς ανέγερση Κλινικής στο δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη εντός χρονικού διαστήματος 8 μηνών, με δικαίωμα παράτασης 3 μηνών περιλαμβάνει το μνημόνιο συνεργασίας, επισημαίνει το Ιασώ, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της στήλης Χαμαιλέων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Ιασώ σε σχετική ανακοίνωση: "Αναφορικά με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Euro2day της 3.7.2009, η ΙΑΣΩ Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι το υπογραφέν μνημόνιο συνεργασίας της ΙΑΣΩ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Α.Ε. με την Εταιρία ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. (Δελτίο Τύπου της 19.3.2009) προβλέπει υποχρέωση της ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. για λήψη όλων των αναγκαίων αδειών προς ανέγερση Κλινικής στο δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη εντός χρονικού διαστήματος 8 μηνών, με δικαίωμα παράτασης 3 μηνών.

Μετά το πέρας του ως άνω χρονικού διαστήματος η ΙΑΣΩ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Α.Ε. δικαιούται είτε να υπαναχωρήσει της συμφωνίας, είτε να χορηγήσει στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. νέα 3μηνη προθεσμία λήψης των ως άνω αδειών".

Σημειώνεται ότι νωρίτερα εντός της ημέρας, η Ιντρακάτ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, η ολοκλήρωση της ανέγερσης της νέας κλινικής αναμένεται στο πρώτο εξάμηνο του 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v