Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat:Νέες διευκρινίσεις για κλινική του Ιασώ

Διευκρινίσεις για την κλινική του Ιασώ διατυπώνει η Intrakat, σε απάντηση Επιστολής της Ε.Κ., τονίζοντας, ότι η περίθαλψη βρίσκεται στη σχετική διαδικασία προσθήκης στις επιτρεπόμενες για την περιοχή χρήσεις.

Intrakat:Νέες διευκρινίσεις για κλινική του Ιασώ
Νέες διευκρινίσεις για το θέμα της ανέγερσης της κλινικής του Ιασώ διατυπώνει η διοίκηση της εταιρίας Intrakat, σε απάντηση Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τονίζοντας, ότι "η περίθαλψη βρίσκεται στη σχετική διαδικασία προσθήκης στις επιτρεπόμενες για την περιοχή χρήσεις".

Το θέμα είχε ανακινήσει ο Χαμαιλέων στις 3 Ιουλίου, επισημαίνοντας ότι για την περιοχή δεν χορηγείται άδεια λειτουργίας κλινικής.  
 
Σύμφωνα με τη σημερινή σχετική ανακοίνωση, το υπογραφέν μνημόνιο συνεργασίας της Intrakat με την Ιασώ Νοτίων Προαστίων (Δελτίο Τύπου της 19.3.2009) προβλέπει υποχρέωση της Intrakat για λήψη όλων των αναγκαίων αδειών προς ανέγερση Κλινικής στο δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη εντός χρονικού διαστήματος 8 μηνών, με δικαίωμα παράτασης 3 μηνών.

Μετά το πέρας του ως άνω χρονικού διαστήματος η Ιασώ Νοτίων Προαστίων δικαιούται είτε να υπαναχωρήσει της συμφωνίας, είτε να χορηγήσει στην Intrakat νέα 3μηνη προθεσμία λήψης των ως άνω αδειών.

Η εταιρία είχε με χθεσινή της ανακοίνωση απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε ο Χαμαιλέων περί μη ύπαρξης χρονοδιαγράμματος, αναφέροντας ότι το έργο θα είναι έτοιμο το 2012. 
  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v