Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Ανάθεση τριών νέων συμβάσεων

Τρεις νέες 4ετείς συμβάσεις αξίας 60 εκ. ευρώ ανέθεσε η Γενική Διεύθυνση Έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Intrasoft International, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Intrasoft: Ανάθεση τριών νέων συμβάσεων
Τρεις νέες 4ετείς συμβάσεις αξίας 60 εκ. ευρώ ανέθεσε η Γενική Διεύθυνση Έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Intrasoft International, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η πρώτη σύμβαση της κοινοπραξίας Intrasoft International, SWORD Luxembourg και Cronos Belgium αφορά στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού βάσει του χρόνου και των μέσων.

Η δεύτερη σύμβαση της κοινοπραξίας Intrasoft International και SWORD Luxembourg αφορά στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού με τη μορφή σταθερής τιμής.

Η τρίτη σύμβαση περιλαμβάνει τις υπηρεσίες υποστήριξης τεχνολογιών της πληροφορικής και των επικοινωνιών, και ανατέθηκε στην κοινοπραξία Intrasoft International και IBM.

Η αξία του μεριδίου της INTRASOFT International για τις τρεις αυτές συμβάσεις ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η συνολική αξία φτάνει τα 130 εκατομμύρια ευρώ. Περισσότερες από 14 κοινοπραξίες, αποτελούμενες από 34 μεγάλες έως μεσαίες εταιρείες, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για την υποβολή προσφορών καθώς ήταν από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς στην αγορά ΤΠΕ το 2008, τόσο σε μέγεθος όσο και σε προϋπολογισμό.

Ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: "Η Intrasoft International είναι ιδιαίτερα περήφανη που ανέλαβε τις συμβάσεις ΠΠ7 της ΓΔ Έρευνα κατόπιν σκληρού ανταγωνισμού, συνεχίζοντας παράλληλα το σημαντικό της έργο στα πλαίσια των Προγραμμάτων - Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τα οποία συμβάλλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης με τη χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων που φέρνουν σε επαφή κορυφαίους επιστήμονες, ερευνητές και ανθρώπους της τεχνολογίας από όλη την ΕΕ.

Η ανανέωση της σύμβασης της INTRASOFT International με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ενδεικτική της ικανοποίησης ενός έγκυρου και απαιτητικού πελάτη."

Με τις νέες αυτές συμβάσεις, η INTRASOFT International θα παρέχει υπηρεσίες σε έξι από τις Γενικές Διευθύνσεις της Επιτροπής: ΓΔ Έρευνας, ΚΚΕρ (Κοινό Κέντρο Ερευνών), ΓΔ Ενέργειας και Μεταφορών (συμπεριλαμβανομένου της EURATOM), ΓΔ Κοινωνίας της Πληροφορίας και Μέσων Επικοινωνίας, ΓΔ Θαλάσσιων Υποθέσεων και Αλιείας και ΓΔ Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας. Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται περιλαμβάνουν την ανάπτυξη, τη συντήρηση και την υποστήριξη των εφαρμογών που σχετίζονται με τη διαχείριση του Εβδόμου Προγράμματος-Πλαίσιο (ΠΠ7), του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αξίας 50 δισεκατομμυρίων ευρώ με στόχο τη χρηματοδότηση της επιστημονικής έρευνας στην ΕΕ.

Αξίζει να σημειωθεί είναι ότι αυτές οι νέες συμβάσεις-πλαίσιο ανατίθενται στην INTRASOFT International ως συνέχεια της σύμβασης-πλαίσιο για τη διαχείριση του Έκτου Προγράμματος Πλαισίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v