Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μουζάκης: "Μεταφέρει" θυγατρικές εκτός ομίλου

Η Μουζάκης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο στρατηγικής απόφασης της εταιρίας για αποεπένδυση από τη δραστηριότητα της εμπορίας ενδυμάτων προέβη στη μεταβίβαση σε τρίτους μετοχών θυγατρικών εταιριών.

Μουζάκης: Μεταφέρει θυγατρικές εκτός ομίλου
Η Μουζάκης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο στρατηγικής απόφασης της εταιρίας για αποεπένδυση από τη δραστηριότητα της εμπορίας ενδυμάτων προέβη στη μεταβίβαση σε τρίτους μετοχών θυγατρικών εταιριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πώληση θα γίνει σε συγγενική εταιρία εκτός ομίλου με στόχους την παραγωγικότερη λειτουργία τους αλλά και την ενίσχυση της ρευστότητας της εισηγμένης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προέβη στη μεταβίβαση:

α) Του 50% των μετοχών που κατείχε της θυγατρικής ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ έναντι τιμήματος ποσού 2.772.242 ευρώ.

β) Του 60% των μετοχών που κατείχε της θυγατρικής ROBERT MATRA ABEE έναντι τιμήματος ποσού 159.000 ευρώ.

γ) Του 65,2% των μετοχών που κατείχε της θυγατρικής MACOPLEX A.E. έναντι τιμήματος ποσού 169.520 ευρώ.

Oι ανωτέρω μεταβιβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο στρατηγικής απόφασης της εταιρίας για αποεπένδυση από τη δραστηριότητα της εμπορίας ενδυμάτων και δεν θα επηρεάσει τα οικονομικά της μεγέθη καθ' όσον το συνολικό τίμημα πώλησης, μετά την αφαίρεση του ποσού του φόρου μεταβίβασης μετοχών, υπερβαίνει κατά 2.143 ευρώ το συνολικό κόστος κτήσης των συμμετοχών αυτών.

Στ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v