Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέες συμβάσεις έργου υπέγραψε η Μοχλός

Δύο νέες συμβάσεις έργου, υπέγραψε η Μοχλός που αντιστοιχούν σε ποσό 4,289 εκ. ευρώ.

Δύο νέες συμβάσεις έργου υπέγραψε η Μοχλός
Δύο νέες συμβάσεις έργου, υπέγραψε η Μοχλός που αντιστοιχούν σε ποσό 4,289 εκ. ευρώ.

Αναλυτικότερα:

1. Υπογράφηκε με την ισπανική εταιρεία DRAGADOS S.A., η σύμβαση κατασκευής του έργου "Διάτρηση και προσωρινή υποστήριξη της σήραγγας Μακύνειας", που αποτελεί τμήμα του νέου αυτοκινητοδρόμου της Ιονίας Οδού. Η αρχική αξία της σύμβασης είναι ευρώ 4.040.000 και η διάρκεια κατασκευής του έργου 11 μήνες.

2. Υπογράφηκε με τη γαλλική εταιρεία VINCI CONSTRUCTION GRANDS PROJETS S.A. η σύμβαση κατασκευής του έργου "Κατασκευή τριών τεχνικών έργων εισόδου - εξόδου (στομίων) σήραγγας", που αποτελεί τμήμα του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών. Η αρχική αξία της σύμβασης είναι ευρώ 249.000.

3. Η κοινοπραξία Κ/Ξ "DRAGADOS S.A. - ΜΟΧΛΟΣ A.E.", στην οποία η ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει με ποσοστό 40%, προεπιλέχθηκε οριστικά (μετά και την εξέταση των ενστάσεων στις 22.07.2009) από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. για να υποβάλλει οικονομική προσφορά για την κατασκευή του έργου "Επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας: τμήμα Χαϊδάρι - Πειραιάς", προϋπολογισμού μελέτης ευρώ 515.000.000.

4. Η κοινοπραξία Κ/Ξ "DRAGADOS S.A. - ΜΟΧΛΟΣ A.E.", στην οποία η ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει με ποσοστό 40%, συμμετείχε στις 10.07.2009 στο διαγωνισμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. για την ανάθεση κατασκευής του έργου "Μελέτη, κατασκευή και θέση σε λειτουργία της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά", προϋπολογισμού μελέτης ευρώ 425.000.000. Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε δύο φάσεις και όσοι διαγωνιζόμενοι προεπιλεγούν από την πρώτη φάση, θα κληθούν να καταθέσουν τεχνική και οικονομική προσφορά στη δεύτερη φάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v