Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Ενέργειες για άρση επιτήρησης

Σε ενέργειες για άρση της μετοχής της από την κατηγορία της επιτήρησης προχωρά η εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή, στο πλαίσιο της δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων της περιόδου Α' εξαμήνου 2009.

Τεχνική Ολυμπιακή: Ενέργειες για άρση επιτήρησης
Σε ενέργειες για άρση της μετοχής της από την κατηγορία της επιτήρησης προχωρά η εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή, στο πλαίσιο της δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων της περιόδου Α' εξαμήνου 2009 του Ομίλου και της Εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. του Χ.Α. στη συνεδρίασή του της 25-9-2008 αποφάσισε την ένταξη στην κατηγορία Επιτήρησης των μετοχών της Εταιρείας από 26-9-2008, λόγω των αρνητικών ιδίων κεφαλαίων των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2007, τα οποία οφείλονταν στην πρώην θυγατρική TOUSA Inc.

Η εταιρεία και μετά τη δημοσίευση των Οικονομικών της Καταστάσεων χρήσης 2008, από τις οποίες προέκυπτε η πλήρωση όλων των προϋποθέσεων για έξοδο των μετοχών της από την κατηγορία επιτήρησης, προέβη σε αίτηση εξόδου των μετοχών από την κατηγορία Επιτήρησης.

Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε την επανεξέταση του αιτήματος όταν δημοσιευθούν τα αποτελέσματα χρήσης 2009. 

Όπως επισημαίνεται, η διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής μελετά όλες οι δυνατότητες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων όλων των εταιρειών του Ομίλου τόσο στον τομέα των κατασκευών όσο και στον τομέα του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, μέσω προωθητικών ενεργειών επιδιώκεται η ανάπτυξη και επέκταση των πωλήσεων στο συγκρότημα ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ, ενώ σε ότι αφορά τη θυγατρική ΜΟΧΛΟΣ εντείνονται οι προσπάθειες για την ανάληψη νέων έργων καθώς και την επέκτασή της σε νέες χώρες πέραν των υφιστάμενων στις οποίες δραστηριοποιείται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v