Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπεδος: Νέα έργα ύψους 31,5 εκατ. ευρώ

Δύο νέες συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 31,5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η Εμπεδος. Η πρώτη σύμβαση αφορά σε χωματουργικό έργο για τη ΔΕΗ και η δεύτερη στο έργο ”Σύνδεση του Αεροδρομίου Μακεδονία με την οδό Θεσσαλονίκης- Νέα Μουδανιά”.

Εμπεδος: Νέα έργα  ύψους 31,5 εκατ. ευρώ
Δύο νέες συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 31,5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η Εμπεδος.



Η πρώτη σύμβαση αφορά στο έργο ”Διακίνηση 20 Χ 106 (+25%) κυβικά μέτρα υπερκείμενων και λιγνιτικών κοιτασμάτων από το πεδίο Κλειδίου ΔΕΗ”, συνολικού προϋπολογισμού 23 εκ. ευρώ, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε λιγνίτη του νέου Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της Δ.Ε.Η. στην περιοχή της Φλώρινας. Το έργο είναι χωματουργικό και περιλαμβάνει εργασίες εκσκαφής, φόρτωσης, μεταφοράς και απόθεσης του λιγνιτικού κοιτάσματος.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά στο έργο ”Σύνδεση του Αεροδρομίου Μακεδονία με την οδό Θεσσαλονίκης- Νέα Μουδανιά”, προϋπολογισμού 8,5 εκ. ευρώ. Η σύμβαση υπεγράφη με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. την 16/05/2004. Η κατασκευή του έργου θα έχει ολοκληρωθεί πριν απο την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο