Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Εν ισχύ η συμφωνία με Intrakat για Ιασώ Ν.

Σε ισχύ παραμένει η συμφωνία του Ιασώ με την Intrakat για την ανέγερση σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της δεύτερης στον Άγ. Ιωάννη Ρέντη κλινικής δυναμικότητας 200 κλινών σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της κατασκευαστικής.

Ιασώ: Εν ισχύ η συμφωνία με Intrakat για Ιασώ Ν.
Σε ισχύ παραμένει η συμφωνία του Ιασώ με την Intrakat για την ανέγερση σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της δεύτερης στον Άγ. Ιωάννη Ρέντη κλινικής δυναμικότητας 200 κλινών σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της κατασκευαστικής

Όπως διευκρινίζουν στο euro2day.gr στελέχη του ομίλου, που χειρίζονται το θέμα, τα δημοσιεύματα, τα οποία αναπαράχθηκαν από αναλύσεις χρηματιστηριακών, για πάγωμα της επένδυσης είναι ανακριβή.

Η Intrakat, σύμφωνα με την υποχρέωση που έχει αναλάβει προωθεί ήδη τα σχέδια και βασικά κινεί τις διαδικασίες ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη αλλαγή χρήσης για το οικόπεδο ώστε να μπορέσει να αναγερθεί η κλινική.

Η κατασκευαστική εταιρία έχει την υποχρέωση εντός 8 μηνών από τις 26/5 που υπογράφηκε το οριστικό προσύμφωνο να εξασφαλίσει την άδεια εξέλιξης που προυποθέτει, όπως προαναφέρθηκε, και την εξασφάλιση της αλλαγής χρήσης.

Η Ιασώ Προαστίων έχει δώσει προκαταβολή 2,5 εκατ. ευρώ στην Intrakat. Αν η τελευταία δεν καταφέρει να εξασφαλίσει υπ' ευθύνη της την άδεια για ανέγερση κλινικής θα πρέπει να την επιστρέψει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v