Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έκτακτη Γ.Σ. της Ξυλεμπορίας στις 15/10

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τους κατόχους κοινών και προνομιούχων μετοχών πραγματοποιεί στις 15 Oκτωβρίου 2009, η Ξυλεμπορία με βασικό θέμα την απορρόφηση της Ιντεργουντ.

Έκτακτη Γ.Σ. της Ξυλεμπορίας στις 15/10
Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τους κατόχους κοινών και προνομιούχων μετοχών πραγματοποιεί στις 15 Oκτωβρίου 2009, η Ξυλεμπορία με βασικό θέμα την απορρόφηση της Ιντεργουντ.

Τα θέματα:
 
1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 16.07.2009 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών "ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. Ανώνυμος Τεχνική Εμποροβιομηχανική Ναυτιλιακή Εταιρεία" και "ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ Ανώνυμος Εταιρεία-Εισαγωγή και Εμπορία Ξυλείας", με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 (παρ. 2)-77 και 78 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993 ως ισχύουν, β) της επεξηγηματικής εκθέσεως του Δ.Σ. επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης σύμφωνα με το αρ.69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/20 γ) της από 22.07.2009 έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή κ. Κωνσταντίνου Συλεούνη για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφώμενης εταιρείας "ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ Ανώνυμος Εταιρεία-Εισαγωγή και Εμπορία Ξυλείας", δ) της από 07.09.2009 Έκθεσης του Πιστωτικού Ιδρύματος "Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λιμιτεδ" για το εύλογο και λογικό της σχέσης ανταλλαγής μετοχών, σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.4.1.3 του Κανονισμού του Χ.Α. και ε) επικύρωση των αποφάσεων, δηλώσεων, ανακοινώσεων και ενεργειών των Διοικητικών Συμβουλίων, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων που θα έχουν διενεργηθεί για τους σκοπούς της Συγχώνευσης

2. Έγκριση της συγχώνευσης των ανωνύμων "ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. Ανώνυμος Τεχνική Εμποροβιομηχανική Ναυτιλιακή Εταιρεία" και "ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ Ανώνυμος Εταιρεία-Εισαγωγή και Εμπορία Ξυλείας", με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 (παρ. 2) -77 και 78 του Κ.Ν. 2190/20 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/93 ως ισχύουν και ρύθμιση κάθε συναφούς θέματος.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, λόγω της απορρόφησης της "ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ Ανώνυμος Εταιρεία-Εισαγωγή και Εμπορία Ξυλείας" και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας συνεπεία απόσβεσης λόγω σύγχυσης της αξίωσης λήψης μετοχών δια της ακύρωσης των κοινών μετοχών της Εταιρείας που κατέχει η απορροφώμενη και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της.

4. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη ρύθμιση κάθε θέματος που σχετίζεται με τις νεοεκδοθείσες μετοχές, συμπεριλαμβανομένου και των κλασματικών υπολοίπων μετοχών που τυχόν προκύψουν από τη συγχώνευση, λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρχές και παροχή εξουσιοδότησης για διενέργεια κάθε άλλης πράξης, δήλωσης, ανακοίνωσης που απαιτείται για το σκοπό αυτό και γενικά για την τελείωση της Συγχώνευσης, και την υλοποίηση των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

5. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης

6. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας o οποίος θα τη δεσμεύσει στην επικοινωνία της με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών αναφορικά με τα θέματα της συγχώνευσης.

7. Λήψη απόφασης για την αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού

8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς τη δημοσίευση νέας πρόσκλησης στις 26/10/2009, ημέρα Δευτέρα, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα που αναφέρονται παραπάνω. Σε περίπτωση εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας, η Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει χωρίς τη δημοσίευση νέας πρόσκλησης στις 06/11/2009, ημέρα Παρασκευή, ομοίως στον ως άνω τόπο, την ίδια ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v