Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΥΜΠ: Τι απαντά για Δημόσια Πρόταση

Μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί στην εταιρία πρόθεση δημόσιας πρότασης για την απόκτηση οποιουδήποτε ποσοστού, επισημαίνει η Τεχνική Ολυμπιακή. Καμία απόφαση για πώληση του Πόρτο Καρράς.

ΟΛΥΜΠ: Τι απαντά για Δημόσια Πρόταση
Μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί στην εταιρεία πρόθεση δημόσιας πρότασης για την απόκτηση οποιουδήποτε ποσοστού, ούτε απόφαση για πώληση του Πόρτο Καρράς επισημαίνει η Τεχνική Ολυμπιακή, σε απάντηση επιστολής του ΧΑ.

Ειδικότερα, σε απάντηση της επιστολής του Χ.Α. με αφορμή δημοσιεύματα των εφημερίδων "Χρηματιστήριο" στο φύλλο της 21/9/2009 και "Η Αξία" στο φύλλο της 19/9/2009 καθώς και στο πλαίσιο της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, η Διοίκηση του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τα παρακάτω: 

1. Μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί στην εταιρεία πρόθεση δημόσιας πρότασης για την απόκτηση οιουδήποτε ποσοστού.

2. Δεν υπήρξε ούτε υπάρχει απόφαση της Διοίκησης του Ομίλου για πώληση του συγκροτήματος ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ, τουναντίον ο όμιλος εντείνει τις προσπάθειες αφενός για ολοκλήρωση των επενδυτικών του προγραμμάτων, όπως σωστά περιγράφεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Χρηματιστήριο" και αφετέρου για την πώληση τουριστικών καταλυμάτων στο συγκρότημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v