Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαινιάστηκε επισήμως η Olympic Air

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, των media και με 6.000 προσκεκλημένους, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση των επίσημων εγκαινίων της Olympic Air.

Εγκαινιάστηκε επισήμως η Olympic Air
Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, των media και με 6.000 προσκεκλημένους από όλους τους τομείς δραστηριοποίησης του ομίλου, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση των επίσημων εγκαινίων της Olympic Air, μέλους της Marfin Investement Group.

Στη μεγαλειώδη τελετή στο υπόστεγο της Τεχνικής Βάσης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο πρόεδρος της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για το στήσιμο της εταιρίας αλλά και τους πρώην υπουργούς της Ν.Δ. και τον νυν πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου για την υποστήριξη του εγχειρήματος της ιδιωτικοποίησης.

Στη σύντομη παρουσίαση της εταιρίας, ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Αντώνης Σιμιγδαλάς αναφέρθηκε στους 5.000 εργαζομένους στην Olympic Air που δούλεψαν πάνω στο όραμα της MIG, αναγνωρίζοντας ως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του αερομεταφορέα, τις σύγχρονες υπηρεσίες και κυρίως τον καινούργιο στόλο.

Η εταιρία πραγματοποιεί 180 πτήσεις μεταφέροντας 10.000 επιβάτες ημερησίως, με στόλο 24 αεροσκαφών τα οποία την άνοιξη του 2010 θα φτάσουν τα 32. Στόχος της Olympic Air είναι η διαρκής αύξηση της συνδεσιμότητας της Ελλάδας και αυτό επιτυγχάνεται μέσω σημαντικών συμμαχιών όπως με την Delta, την KLM, την Etihad και τη Cyprus.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Βγενόπουλος υπογράμμισε τη δέσμευση της MIG για όσο καιρό η χώρα δοκιμάζεται από την κρίση ο όμιλος να βάζει την Ελλάδα πάνω από το επιχειρηματικό συμφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v