Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΥΜΠ: Αίτημα για ΕΓΣ από μικρομετόχους

Αίτημα για τη σύγκληση έκτακτης ΓΣ προκειμένου να ενημερωθούν από τη διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής για την πορεία της εταιρίας υπέβαλε ομάδα μικρομετόχων που εκπροσωπεί το 5% του κεφαλαίου της εισηγμένης.

ΟΛΥΜΠ: Αίτημα για ΕΓΣ από μικρομετόχους
Αίτημα για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης προκειμένου να ενημερωθούν από τη διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής για την πορεία της εταιρίας υπέβαλε ομάδα μικρομετόχων που εκπροσωπεί το 5% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του euro2day.gr της προηγούμενης εβδομάδας.

Η συνέλευση, αν και δεν προσδιορίζεται χρονικά στο σχετικό αίτημα, είναι δυνατόν να συγκληθεί τον επόμενο μήνα.

Οι μικρομέτοχοι, όπως επισημαίνουν εκπρόσωποί τους, δεν έχουν στόχο να έρθουν σε αντιπαράθεση με την διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής, αλλά επιδιώκουν να λάβουν γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η εισηγμένη και για τις κινήσεις αντιμετώπισης των δυσκολιών.

Μάλιστα, αναφέρουν πως η επιστολή τους προς την υπουργό Οικονομίας και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το θέμα της άρσης της επιτήρησης της μετοχής έγινε με σκοπό να ενισχύσει την αντίστοιχη προσπάθεια της διοίκησης της Τεχνικής Ολυμπιακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v