Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΥΜΠ: Έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης θυγατρικών

Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου γνωστοποίησε η εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή.

ΟΛΥΜΠ: Έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης θυγατρικών
Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου γνωστοποίησε η εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή.

Αναλυτικά η εταιρεία "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ", ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών του Ομίλου "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.", "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ", "ΣΤΡΟΦΥΛΙ", "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε.", "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΒΙΛΛΑΤΖ ΚΛΑΜΠ Α.Ε.", "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΕΛΙΤΩΝ ΜΠΗΤΣ Α.Ε." και "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΣΙΘΩΝΙΑ ΜΠΗΤΣ ΚΛΑΜΠ Α.Ε.", στις συνεδριάσεις τους της 22ας Δεκεμβρίου 2009 αποφάσισαν ομόφωνα τα εξής :

1. Ενέκριναν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την θυγατρική εταιρεία "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε.": α) της εταιρείας "ΣΤΡΟΦΥΛΙ Α.Τ.Ε.", θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." και β) του προς απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε."

2. Ενέκριναν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την θυγατρική εταιρεία "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε." των εταιρειών α) "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΒΙΛΛΑΤΖ ΚΛΑΜΠ Α.Ε.", β) "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΕΛΙΤΩΝ ΜΠΗΤΣ Α.Ε." και "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΣΙΘΩΝΙΑ ΜΠΗΤΣ ΚΛΑΜΠ Α.Ε.".

3. Όρισαν την 31η Δεκεμβρίου 2009 ως ημερομηνία κατάρτισης των προβλεπόμενων Ισολογισμών Μετασχηματισμού ως και της Λογιστικής Κατάστασης απόσχισης του Κατασκευαστικού Κλάδου της εταιρείας ΜΟΧΛΟΣ.

4. Όρισαν τις ελεγκτικές εταιρείες, για τον έλεγχο, πιστοποίηση και υπογραφή των ως άνω Ισολογισμών Μετασχηματισμού ως και της Λογιστικής Κατάστασης Απόσχισης του κλάδου της εταιρείας ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. και της απαιτούμενης έκθεσης πιστοποίησης των εισφερόμενων στοιχείων.

Περαιτέρω τα Δ.Σ. των εταιρειών ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Α.Ε. και ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. αποφάσισαν και ενέκριναν ομόφωνα την εν συνεχεία και σε επόμενο στάδιο συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε." από την μητρική εταιρεία του Ομίλου "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.", ήτοι χρονικά μετά την ολοκλήρωση της ως άνω απορρόφησης του προς απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. από την εταιρεία "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε." και αφού ληφθούν οι απαιτούμενες από το νόμο σχετικές εγκρίσεις των αρμοδίων αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v