Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Πώληση του κλάδου generic στην Alapis

Τη μεταβίβαση επιχειρηματικού κλάδου που αφορά την εμπορία γενοσήμων προϊόντων (generic) της Sambrook Φαρμακευτική στη Sambrook Med του ομίλου Alapis, έναντι συνολικού τιμήματος 75.000 ευρώ, ανακοίνωσε η ΕΛΓΕΚΑ.

ΕΛΓΕΚΑ: Πώληση του κλάδου generic στην Alapis
Η Ελγέκα ανακοίνωσε ότι στις 30/12/2009, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ της θυγατρικής της εταιρίας Sambrook Φαρμακευτική, με ποσοστό 91,34%, και της εταιρίας Sambrook Med θυγατρική κατά 100% της εταιρίας Alapis για τη μεταβίβαση επιχειρηματικού κλάδου της πρώτης στη δεύτερη, που αφορά την εμπορία γενοσήμων προϊόντων (generic)  της φαρμακευτικής εταιρίας "Sandoz".

Στα πλαίσια της εκτέλεσης της εν λόγω σύμβασης μεταβιβάστηκαν στοιχεία του Ενεργητικού της εταιρίας Sambrook Φαρμακευτική συνολικής αξίας 1.423 χιλ. ευρώ, καθώς και στοιχεία του Παθητικού της που αφορούν τραπεζικό δάνειο ύψους 1.500 χιλ. ευρώ, το οποίο ανέλαβε να εξοφλήσει η αγοράστρια εταιρία Sambrook Med.

Το συνολικό τίμημα της μεταβίβασης του παραπάνω επιχειρηματικού κλάδου από την Sambrook Φαρμακευτική  στην εταιρία Sambrook Med ανήλθε σε 75 χιλ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v