Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Σε τρεις από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις της Ευρώπης συμμετείχε η ΑΝΕΚ Lines μέσα στον Ιανουάριο, με σκοπό να προβάλλει τις υπηρεσίες και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

ΑΝΕΚ: Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού
Σε τρεις από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις της Ευρώπης συμμετείχε η ΑΝΕΚ Lines μέσα στον Ιανουάριο, με σκοπό να προβάλλει τις υπηρεσίες και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα επενδύοντας στην εξέλιξη της δραστηριότητάς της.

Συγκεκριμένα, η ΑΝΕΚ LINES συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Βιέννη της Αυστρίας και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «CMT Die Urlaubs – Messe» που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 24 Ιανουαρίου 2010 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εκθέσεις αυτές αποτελούν σημείο αναφοράς τόσο για τον κλάδο του Τουρισμού, όσο και για τους χιλιάδες Ευρωπαίους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η ΑΝΕΚ LINES διένειμε το καινούργιο, αναβαθμισμένο εικαστικά εταιρικό της έντυπο, το οποίο δημιουργήθηκε με γνώμονα την καλύτερη πληροφόρηση των πελατών μας αποτελώντας ένα εύχρηστο εργαλείο ενημέρωσης και προβολής σε 10 γλώσσες.

Οπως επισημαίνεται, οι επισκέπτες των περιπτέρων της ΑΝΕΚ LINES είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές προσφορές της εταιρίας στην γραμμή της Αδριατικής που περιλαμβάνουν:

* Το νέο πρόγραμμα Early booking της ΑΝΕΚ LINES το οποίο αφορά σε έκπτωση 50% για όλους όσοι προχωρήσουν σε κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων τους έως και τις 26/3/10 για τις γραμμές Ανκόνας και Βενετίας έως και το τέλος του 2010 (η προσφορά αφορά στους επιβάτες και τα οχήματα όλων των κατηγοριών στις γραμμές αυτές) 

* Οικογενειακές προσφορές σύμφωνα με τις οποίες τα παιδιά έως 16 ετών μπορούν να ταξιδεύουν δωρεάν όταν συνοδεύονται από 2 ενήλικες (που ταξιδεύουν με ακέραιο ναύλο) και μένουν στην ίδια καμπίνα. 

* Έκπτωση 10% στους επιβάτες άνω των 55 ετών

* Δωρεάν μεταφορά των Ι.Χ. αυτοκινήτων των επιβατών που θα ταξιδέψουν σε καμπίνα στη γραμμή Ανκόνας έως τις 31 Μαρτίου 2010

Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES ενημέρωσε τους επισκέπτες για τους δεκάδες πανέμορφους ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν με τον στόλο της καθώς και για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της παρουσίας της στις διεθνείς ευρωπαϊκές εκθέσεις, η ΑΝΕΚ LINES έχει αναπτύξει την πρωτοβουλία «Το Ελληνικό ελαιόλαδο ταξιδεύει με την ΑΝΕΚ LINES» για την προώθηση του ελληνικού ελαιόλαδου στο εξωτερικό. Διανέμοντας δείγματα μικρών συσκευασιών ελαιόλαδου από Έλληνες παραγωγούς και ενημερωτικό υλικό για την αξία της μεσογειακής διατροφής και την ελληνική παράδοση, η ΑΝΕΚ LINES ταξίδεψε ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά προϊόντα στην Ευρώπη κερδίζοντας τις εντυπώσεις μεταξύ των ευρωπαίων επισκεπτών.

Τέλος, σημειώνεται, ότι η εταιρία σχεδιάζει την παρουσία της με επίγνωση της θέσης της ως εκπροσώπου της Ελλάδας στα διεθνή κοινά, συμπεριλαμβάνοντας, ως εκ τούτου, την προώθηση του ελληνικού ελαιόλαδου, στο πλαίσιο της συμβολής της για την ανάπτυξη και την τόνωση του τουρισμού της Ελλάδας και της Κρήτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v