Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελβιεμέκ: Στις 22/4 η νέα γενική συνέλευση

Στην έγκριση της μεταφοράς της έδρας της εταιρίας καθώς και στην υπογραφή μίσθωσης των γραφείων στον Ταύρο αποφάσισε η ΓΣ της Ελβιεμέκ στις 26/3. Ματαιώθηκε η συζήτηση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 22/4.

Ελβιεμέκ: Στις 22/4 η νέα γενική συνέλευση
Στην έγκριση της μεταφοράς της έδρας της εταιρίας καθώς και στην υπογραφή μίσθωσης των γραφείων στον Ταύρο αποφάσισε η γενική συνέλευση της Ελβιεμέκ στις 26/3. Ματαιώθηκε η συζήτηση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 22/4.

Αναλυτικά στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν 18 μέτοχοι και εκπρόσωποι μετόχων που αντιπροσώπευσαν 6.079.821 μετοχές της εταιρείας, επί συνόλου μετοχών 6.722.100, ήτοι ποσοστό 90,44% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

Επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις: 

* Εγκρίθηκε η μεταφορά της έδρας της εταιρείας στον Δήμο Ταύρου και η τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού 

* Δόθηκε προέγκριση για την υπογραφή σύμβασης μίσθωσης των γραφείων της εταιρείας στον Ταύρο, τα οποία ανήκουν, σε ποσοστό 50%, σε μέλος Δ.Σ.

Οι ως άνω αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων ελήφθησαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους παρισταμένους.

Μετά από αίτημα της μετόχου εταιρείας με την επωνυμία Ελληνοβαλκανική Επενδυτική, που υποβλήθηκε στη Συνέλευση, η οποία κατέχει ποσοστό 14,60% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελβιεμέκ, η συζήτηση του 1ου (αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών) και 2ου θέματος της ημερήσιας διάταξης (έκδοση ομολογιακού δανείου) αναβλήθηκε για την 22η Απριλίου 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v