Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat:Ανέλαβε τη κατασκευή φωτοβολαϊκών πάρκων

Η INTRAKAT ανέλαβε τον σχεδιασμό, προμήθεια και κατασκευή 15 νέων Φωτοβολταϊκών Πάρκων, συνολικής ισχύος 1,16ΜW, στην Κρήτη ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται σε 3,74 εκ. ευρώ.

Intrakat:Ανέλαβε τη κατασκευή φωτοβολαϊκών πάρκων
Η Intrakat ανέλαβε τον σχεδιασμό, προμήθεια και κατασκευή "με το κλειδί στο χέρι" δεκαπέντε (15) νέων Φωτοβολταϊκών Πάρκων, συνολικής ισχύος 1,16ΜW, στην Κρήτη και ειδικότερα στους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται σε 3,74 εκ. ευρώ.

Η INTRAKAT διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην τομέα των σύνθετων ενεργειακών έργων, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (turn key) σε έργα Φωτοβολταϊκών Πάρκων. Η εταιρεία κατασκευάζει Μεσαίας και Μεγάλης κλίμακας Συστήματα (>80kW), Συστήματα απευθείας Σύνδεσης στο Κύριο Δίκτυο Διανομής και Μεταφοράς Ενέργειας, Σταθερά και Φορητά Αυτόνομα Συστήματα (AOSS) για βιομηχανικές, αγροτικές και επενδυτικές εφαρμογές.

Παράλληλα, η INTRAKAT ειδικεύεται και στον σχεδιασμό για την κατασκευή πιλοτικών σταθμών κινητής τηλεφωνίας αυτόνομης λειτουργίας μέσω ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v