Πειραιώς: Δύο νέες βραβεύσεις για τη winbank

Για άλλη μία χρονιά, η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς (winbank), αναδεικνύεται ως η κορυφαία στον Ελληνικό χώρο, κατακτώντας ακόμη 2 βραβεία.

Πειραιώς: Δύο νέες βραβεύσεις για τη winbank
Για άλλη μία χρονιά, η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς (winbank), αναδεικνύεται ως η κορυφαία στον Ελληνικό χώρο, κατακτώντας ακόμη 2 βραβεία.

Η αρχή έγινε με με τη βράβευσή της ως η «Ηλεκτρονική Τραπεζική της Χρονιάς», η οποία έλαβε χώρα στα πλαίσια των καθιερωμένων πλέον ετήσιων βραβείων “Tech Excellence Awards” που διοργανώνονται από τα περιοδικά PC Magazine και Τ3 και στα οποία ψηφίζονται τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες του ευρύτερου ελληνικού τεχνολογικού χώρου.

Η βράβευση έγινε με ανοιχτή δημόσια ψηφοφορία το Μάρτιο και Απρίλιο 2010, στο δικτυακό τόπο www.techawards.gr, όπου και σύμφωνα με τους διοργανωτές συμμετείχαν πάνω από 4.000 πολίτες. Δεδομένης της κατάταξης της Τράπεζας Πειραιώς με βάση τον αριθμό πελατών της στον Ελληνικό Τραπεζικό χώρο, το γεγονός αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς καταδεικνύει την προτίμηση των υπηρεσιών της, ακόμη και από πελάτες άλλων Τραπεζών.

Η υπεροχή αυτή, επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια και με τη φετινή αξιολόγηση των ελληνικών υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τραπεζικής του περιοδικού PC Magazine. Μεταξύ των 17 αξιολογούμενων τραπεζών του Ελληνικού χώρου, η winbank ανακηρύχθηκε ως η Κορυφαία Υπηρεσία και η μοναδική που κέρδισε το βραβείο «Επιλογή Σύνταξης».
 
Η αξιολόγηση από τους συντάκτες του περιοδικού, βασίστηκε σε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως:

• Διαδικασία ανοίγματος Λογαριασμού κι ενεργοποίησης της υπηρεσίας
• Υποστηριζόμενες λειτουργίες
• Ασφάλεια
• Ευκολία χρήσης
• Υποστήριξη

Οι υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς (internet, phone, SMS & mobile banking, easypay.gr, Alerts, Λεφτά στο Λεπτό) μετά από 10 χρόνια και με περισσότερα από 40 εγχώρια και διεθνή βραβεία, έχουν πλέον εδραιωθεί ως οι κορυφαίες στον ελληνικό χώρο.

Οι δυνατότητες, η πρωτοπορία, η ευκολία χρήσης τους αλλά και η ασφάλεια που προσφέρουν, έχουν φέρει την Τράπεζα Πειραιώς στην πρώτη θέση στον Ελληνικό χώρο, με τη διείσδυση των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών στην πελατειακή της βάση να είναι τουλάχιστον 2πλάσια σε σχέση με τις άλλες Ελληνικές Τράπεζες.

Ειδικά τους τελευταίους 12 μήνες, παρουσιάζεται θεαματική αύξηση της χρήσης όλων των υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς. Ενδεικτικά, οι εγγεγραμμένοι πελάτες αυξήθηκαν κατά 44% στο internet banking (winbank), 93% στο Phone Banking, 60% στο easypay.gr, 115% στα Alerts και 65% στο Λεφτά στο Λεπτό, ενώ μέσω των εναλλακτικών καναλιών εκτελέστηκαν το 64% των εμβασμάτων και το 58% των χρηματιστηριακών συναλλαγών όλων των πελατών της Τράπεζας.

Οι αριθμοί αυτοί, μαζί με τα θετικά σχόλια, κριτικές και προτάσεις που λαμβάνει η Τράπεζα Πειραιώς από πελάτες της και μη, μέσω των πολλαπλών «καναλιών» επικοινωνίας που προσφέρει (Καταστήματα, Call Center, διαδικτυακές σελίδες, Social Media) συντελούν κι επιτείνουν τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη πρωτοποριακών, χρηστικών κι εύχρηστων υπηρεσιών που συγκαταλέγονται πλέον στις κορυφαίες υπηρεσίες της παγκόσμιας αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus