Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά του ΙΑΣΩ General για εξετάσεις ελέγχου

Το ΙΑΣΩ General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, παρέχει με σημαντική έκπτωση τη δυνατότητα για εξετάσεις ελέγχου του καρκίνου του προστάτη.

Προσφορά του ΙΑΣΩ General για εξετάσεις ελέγχου
Το ΙΑΣΩ General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, παρέχει με σημαντική έκπτωση τη δυνατότητα για εξετάσεις ελέγχου του καρκίνου του προστάτη. Πιο αναλυτικά, παρέχει έκπτωση 50% για Oλικό PSA, Free PSA & διακοιλιακό υπέρηχο του προστάτη.

Η προσφορά θα ισχύει έως και 30 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν για ραντεβού και πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 650 2629 (Δευτέρα έως Παρασκευή από 07.00 έως 12.00).

Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου (screening) για καρκίνο του προστάτη , θα πρέπει κάθε άνδρας από τα 45 έως τα 75 του χρόνια, να κάνει μία φορά το χρόνο μέτρηση PSA ορού(free & total) , υπερηχογράφημα προστάτη καθώς και δακτυλική εξέταση από το ορθό. Ο έλεγχος αυτός, ίσως θα πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα (από τα 43, κατ’άλλους από τα 40 έτη), εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό της νόσου.

Η βασική αυτή μεθοδολογία προσφέρει σύμφωνα με αρκετές μελέτες ένα πολύ καλό διαγνωστικό εργαλείο και αποτελεί στις μέρες μας ίσως το μοναδικό μέσο έγκαιρης διάγνωσης και κατά συνέπεια έγκαιρης παρέμβασης, σε τυχόν ανεύρεση του καρκίνου του προστάτη.

Το ΙΑΣΩ General διαθέτει ειδικό Κέντρο Παθήσεων Προστάτη, το οποίο ασχολείται με τη φυσιολογία, παθογένεια και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων του προστάτη. Είναι στελεχωμένο με καταξιωμένους και άριστα εκπαιδευμένους ιατρούς, έμπειρο προσωπικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό ενώ παρουσιάζει σημαντικό ερευνητικό έργο.

Το Κέντρο αντιμετωπίζει με επιτυχία μεγάλο αριθμό περιστατικών ετησίως, φιλοδοξώντας να βοηθήσει τον άνδρα της «ώριμης» ηλικίας να διαμορφώσει μια άποψη, γνωρίζοντας του τα υπέρ και τα κατά των θεραπευτικών μεθόδων που εφαρμόζονται στην αντιμετώπιση των παθήσεων του προστάτη.

Οι όγκοι του προστάτη μπορεί να κακοήθεις ή καλοήθεις. Για τη θεραπεία της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη το ΙΑΣΩ General εφαρμόζει την πρωτοποριακή μέθοδο Greenlight Laser.

Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που ο Όμιλος ΙΑΣΩ έχει ήδη προχωρήσει στη δημιουργία μιας σειράς προγραμμάτων και προνομίων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v