Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός: Απόφαση για απορρόφηση από την ΟΛΥΜΠ

Το Δ.Σ. της Μοχλός απεφάσισε στις 16/9 τη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας από την μητρική εταιρία του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου.

Μοχλός: Απόφαση για απορρόφηση από την ΟΛΥΜΠ
Το Δ.Σ. της Μοχλός απεφάσισε στις 16/9 τη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας από την μητρική εταιρία του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου.

Σημειώνεται ότι το Δ.Σ. της Μοχλός καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών του Ομίλου "ΣΤΡΟΦΥΛΙ Α.Ε." και "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε.", σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων των Εκτάκτων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων της 6.9.2010 περί διερεύνησης άλλης μορφής μετασχηματισμών, στις συνεδριάσεις τους της 16ης Σεπτεμβρίου 2010 απεφάσισαν ομόφωνα και:

1. Ενέκριναν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την θυγατρική εταιρεία "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε." α) της εταιρείας "ΣΤΡΟΦΥΛΙ Α.Τ.Ε.", θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." και β) του προς απόσχιση τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.", σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993 και του Κ.Ν. 2190/1920.

2. Όρισαν την 30η Σεπτεμβρίου 2010 ως ημερομηνία κατάρτισης των προβλεπόμενων Ισολογισμών Μετασχηματισμού των εταιρειών ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΤΕ και ΣΤΡΟΦΥΛΙ Α.Ε., ως και της Λογιστικής Κατάστασης απόσχισης του τμήματος του Κατασκευαστικού Κλάδου της εταιρείας ΜΟΧΛΟΣ.

3. Όρισαν την ελεγκτική εταιρεία - που ασκεί ήδη και τον τακτικό έλεγχο των παραπάνω εταιρειών - "GRANT THORNTON Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών και Συμβούλων Επιχειρήσεων" με Α.Μ ΣΟΕΛ 127, γα τον έλεγχο, πιστοποίηση και υπογραφή των ως άνω Ισολογισμών Μετασχηματισμού των εταιρειών ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΤΕ και ΣΤΡΟΦΥΛΙ Α.Ε. ως και της Λογιστικής Κατάστασης Απόσχισης του τμήματος του κλάδου της εταιρείας μας ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. και της απαιτούμενης έκθεσης πιστοποίησης των εισφερόμενων στοιχείων.

Περαιτέρω το Δ.Σ. της ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. απεφάσισε την εν συνεχεία και σε επόμενο στάδιο συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας μας "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε." από την μητρική εταιρεία του Ομίλου "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.", ήτοι χρονικά μετά την ολοκλήρωση της ως άνω απορρόφησης του προς απόσχιση τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας μας από την θυγατρική εταιρεία "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε." και αφού ληφθούν οι απαιτούμενες από το νόμο σχετικές εγκρίσεις των αρμοδίων αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v