Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΑΣΩ: Συμμετέχει στη β’ φάση για Ε. Ντυνάν

Τη συμμετοχή της στη β’ φάση του διαγωνισμού για την ανάληψη του management στο Ερρίκος Ντυνάν ανακοίνωσε η διοίκηση της ΙΑΣΩ σε σημερινή συνέντευξη τύπου, συμπληρώνοντας ότι επεβλήθη ήδη η σχετική πρόταση.

ΙΑΣΩ: Συμμετέχει στη β’ φάση για Ε. Ντυνάν
Τη συμμετοχή της στη β’ φάση του διαγωνισμού για την ανάληψη του management στο Ερρίκος Ντυνάν ανακοίνωσε η διοίκηση της ΙΑΣΩ σε σημερινή συνέντευξη τύπου, συμπληρώνοντας ότι υπεβλήθη ήδη η σχετική πρόταση.

Η διοίκηση της εισηγμένης απαντώντας σχετικά με πρόσφατα δυσφημιστικά δημοσιεύματα, σε σχέση με τη διεκδίκηση του Ε. Ντυνάν, επισήμανε ότι «απλά συνέπεσε ο χρόνος των δύο γεγονότων και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουν σχέση τα δύο γεγονότα μεταξύ τους».

Σε ό,τι αφορά την ουσία των δυσφημιστικών δημοσιευμάτων, η διοίκηση του ΙΑΣΩ ανέφερε ότι ο ιατρός για ό,τι κατηγορείται, το έκανε στο χώρο του ιατρείου του, ο συγκεκριμένος ιατρός είναι συνεργάτης και άλλων ιδιωτικών κλινικών και ότι ουδεμία πράξη εξωσωματικής γονιμοποίησης διενήργησε ο συγκεκριμένος ιατρός στις εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ.

Τέλος, η διοίκηση της εταιρίας δήλωσε ότι τηρεί κάθε κανόνα ηθικής και δεοντολογίας, και καταδικάζει κατηγορηματικά κάθε ενέργεια που είναι αντίθετη με το θεσμικό πλαίσιο και τους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας, όπου και αν γίνονται οι ενέργειες αυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v