Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat:Σύμβαση έργου 5,5 εκ. ευρώ για θυγατρική

Σύμβαση ύψους 5,5 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας της Intrakat, ΠΡΙΣΜΑ ΔΟΜΗ ΑΤΕ για την εκτέλεση του έργου "Παρακάμψεις Αρτεσιανού και Ριζοβουνίου στην Ε.Ο. Καρδίτσα-Τρίκαλα".

Intrakat:Σύμβαση έργου 5,5 εκ. ευρώ για θυγατρική
Σύμβαση ύψους 5,5 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας της Intrakat, ΠΡΙΣΜΑ ΔΟΜΗ ΑΤΕ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εκτέλεση του έργου "Παρακάμψεις Αρτεσιανού και Ριζοβουνίου στην Ε.Ο. Καρδίτσα-Τρίκαλα".

Η σύμβαση αφορά την κατασκευή δύο παρακάμψεων συνολικού μήκους 5,2 χλμ. για την παράκαμψη των χωριών Αρτεσιανό και Ριζοβούνι του εθνικού οδικού άξονα Καρδίτσας- Τρικάλων.

Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν συνολικά 5 ισόπεδοι κόμβοι, δύο στην περιοχή του Αρτεσιανού και τρεις στην περιοχή του Ριζοβουνίου, με όλα τα απαραίτητα τεχνικά έργα.

Οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 27 μηνών και με την ολοκλήρωσή τους πρόκειται να αναβαθμισθεί σημαντικά το επίπεδο οδικής ασφάλειας σε έναν από τους πιο σημαντικούς οδικούς άξονες της περιφέρειας, που συνδέει τις πρωτεύουσες της δυτικής Θεσσαλίας.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας - Ηπείρου 2007-2013 με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας στο πλαίσιο των έργων για τη βελτίωση των όρων οδικής ασφάλειας στο συγκεκριμένο οδικό άξονα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v