Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Πειραιώς το 8,9% της Hellenic Seaways

Την πώληση 6.910.490 μετοχών της Hellenic Seaways ΑΝΕ προς την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. για το συνολικό ποσό των €31.097.205 ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Sea Star Capital, που συνεδρίασε στις 11/10.

Στην Πειραιώς το 8,9% της Hellenic Seaways
Την πώληση 6.910.490 μετοχών της Hellenic Seaways ΑΝΕ προς την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. για το συνολικό ποσό των 31.097.205 ευρώ ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Sea Star Capital, που συνεδρίασε στις 11/10, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι μετοχές αυτές αντιστοιχούν στο 8,9% του μετοχικού κεφαλαίου της Hellenic Seaways. Η πώληση των μετοχών στη Hellenic θα γίνει σε μετρητά στην τιμή των 4,50 ευρώ η κάθε μία.

Οι κύριοι επιχειρηματικοί λόγοι για τους οποίους η διοίκηση της Sea Star αποφάσισε την πώληση μεριδίου των μετοχών της στη Hellenic είναι η άντληση κεφαλαίων, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση της εταιρίας για προώθηση και υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων, συμπεριλαμβανομένων της επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε συναφείς τομείς, όπως επίσης και η μείωση του δανεισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v