Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: "Όχι" στην αύξηση κεφαλαίου

Το θέμα της αύξησης κεφαλαίου με καταβολή μετρητών καταψηφίστηκε στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί εναλλακτικός τρόπος χρηματοδότησής της.

Βαράγκης: Όχι στην αύξηση κεφαλαίου
Το θέμα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών καταψηφίστηκε ομόφωνα στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί εναλλακτικός τρόπος χρηματοδότησης των εργασιών της (πιθανώς μέσω ΜΟΔ ή έκδοσης προνομιούχων μετοχών κ.λπ.).

Το βέβαιο είναι ότι η οικογένεια Βαράγκη, που ελέγχει το 60% της εταιρίας, θα καταβάλει κεφάλαια και θα στηρίξει την εισηγμένη.

Σε ό,τι αφορά τις προοπτικές της εταιρίας για το 2011, ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Δ. Βαράγκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη οικονομική χρήση, επισημαίνοντας:

Α) Το πρόγραμμα δραστικών περικοπών εξόδων που έλαβε χώρα κατά τη φετινή χρήση.
Β) Τη διεκδίκηση σημαντικών έργων στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα σε χώρες όπως το Αμπού Ντάμπι, το Κατάρ και το Ομάν.

Ήδη, η εταιρία έχει υποβάλει προσφορές για σειρά έργα στην ευρύτερη περιοχή και ελπίζει πως με τον τρόπο αυτόν θα ενισχύσει τον κύκλο εργασιών του 2011.

Τέλος, ο κ. Βαράγκης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό νέων προϊόντων για εξαγωγική δραστηριότητα, από πλαστικό μέταλλο και αλουμίνιο, τα οποία αναμένεται να λανσαριστούν μέσα στο 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v