Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Δωρεάν φύλαξη στα βλαστικά κύτταρα

Τα ΔΣ των «ΙΑΣΩ Α.Ε.» και «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» παρέχουν στους γονείς των παιδιών που γεννιούνται εντός των Μαιευτικών Τμημάτων τους δωρεάν τη λήψη, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα.

Ιασώ: Δωρεάν φύλαξη στα βλαστικά κύτταρα
Τα ΔΣ των «ΙΑΣΩ Α.Ε.» και «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» παρέχουν στους γονείς των παιδιών που γεννιούνται εντός των Μαιευτικών Τμημάτων τους δωρεάν τη λήψη, επεξεργασία και φύλαξη των βλαστικών κυττάρων από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επεξεργασία των δειγμάτων και η φύλαξη θα γίνεται για οικογενειακή χρήση από την θυγατρική εταιρεία του ομίλου «ΙΑΣΩ» με την επωνυμία Medstem Services Α.Ε. στην οποία ανήκει η τράπεζα βλαστοκυττάρων Cryobanks International Services Athens που στεγάζεται εντός του «ΙΑΣΩ» και έλαβε διαπίστευση το 2007 από την AABB (American Association of Blood Banks) και είναι η μοναδική τράπεζα φύλαξης βλαστοκυττάρων στην Ευρώπη με την διαπίστευση αυτή.

Η προαιρετική φύλαξη βλαστικών κυττάρων από τον ομφάλιο λώρο θα επιβαρύνεται με 766 ευρώ ανά δείγμα. 

Σημειώνεται, ότι η προσφορά των βλαστοκυττάρων όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γεώργιος Σταματίου είναι ένα επιπλέον σημαντικό βήμα μείωσης του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών. Θα ακολουθήσουν και άλλα αφού διανύουμε μια εποχή όπου οι οικονομικές συνθήκες διαρκώς επιδεινώνονται και η αγοραστική δύναμη της Eλληνικής οικογένειας συρρικνούται καθημερινά. Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ιδίως για τα μεσαία και τα χαμηλά εισοδήματα.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποφάσισε να μειώσει περαιτέρω τις τιμές της Οικονομικής θέσης νοσηλείας για τους φυσιολογικούς τοκετούς και τις καισαρικές τομές.

Ειδικότερα από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας οι τιμές μειώθηκαν κατά 30% και πλέον. Eνώ στο ΙΑΣΩ (Αθήνας) από 20 Δεκεμβρίου θα ισχύουν νέες μειωμένες τιμές τουλάχιστον κατά 15%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v