Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέα ADSL σύνδεση Conn-X (update)

Tην διάθεση του Conn-X, της πρώτης ADSL σύνδεσης που εγκαθιστά ο πελάτης μόνος του, με νέες χαμηλότερες τιμές, ξεκινά από τις αρχές Οκτωβρίου o OTE. Παράλληλα, ο Π. Βουρλούμης αναφέρθηκε στις επενδύσεις του ΟΤΕ στο εξωτερικό και στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης.

ΟΤΕ: Νέα ADSL σύνδεση Conn-X (update)
του Σταμάτη Ζαχαρού

Tην διάθεση του Conn-X, της πρώτης ADSL σύνδεσης που εγκαθιστά ο πελάτης μόνος του, με νέες χαμηλότερες τιμές, ξεκινά από τις αρχές Οκτωβρίου o OTE.

”Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η επόμενη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι η διάδοση της ευρωζωνικότητας. Η ευρωζωνικότητα είναι το μέλλον στις τηλεπικοινωνίες και η ανάπτυξή της είναι ο μονόδρομος όχι ο μόνο για τον ΟΤΕ αλλά και την Ελλάδα”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, δύο ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συνέντευξη του προέδρου του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη, η οποία είχε κεντρικό θέμα την παρουσίαση των πακέτων DSL.

Το πρώτο θέμα στο οποίο επικεντρώθηκαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αφορούσε στις επενδύσεις στο εξωτερικό και ο κ. Βουρλούμης δήλωσε ότι σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των επενδύσεων.

Προβληματίζεται όμως, πρόσθεσε, και παρά το γεγονός ότι οι εταιρίες είναι κερδοφόρες, για τις περιπτώσεις της Αρμενίας και της Σερβίας, καθώς εκεί υπάρχουν προβλήματα που δεν σχετίζονται με τη λειτουργία της εταιρίας αλλά με τη σχέση που έχει ο ΟΤΕ με τις τοπικές κυβερνήσεις.

Σε ό,τι αφορά στη Σερβία δήλωσε αισιόδοξος, ενώ για το θέμα της Αρμενίας, δήλωσε ότι λόγω και της απόστασης δεν έχει σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Ερωτηθείς για το θέμα της Ρουμανίας, δήλωσε ότι, σε ό,τι αφορά στη RomTelecom, τα πράγματα δεν είναι ικανοποιητικά, ενώ δεν έχει λάβει απόφαση για το μέλλον της CosmoRom.

Όποιες όμως κινήσεις γίνουν πρέπει να γίνουν άμεσα, δήλωσε ο κ. Βουρλούμης, καθώς ήδη δύο εταιρίες δραστηριοποιούνται στην αγορά και ισχυροποιούν τη θέση τους.

Το δεύτερο θέμα που απασχόλησε τους δημοσιογράφους ήταν η περιβόητη αναδιάρθρωση του Οργανισμού. Ο κ. Βουρλούμης χαρακτήρισε περίπλοκο το εγχείρημα αλλά απαραίτητο, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά ο Οργανισμός. Ήδη οι πρώτες κινήσεις έχουν πραγματοποιηθεί και συνεχίζονται.

Οσον αφορά στο νέο πακέτο, το Conn-X προσφέρει στον πελάτη 24ώρη σύνδεση στο Ίντερνετ με υψηλές ταχύτητες 384 kbps και 512 kbps, χωρίς διαδικασία dial-up και χρονοχρέωση-ΕΠΑΚ.

Το πακέτο Conn-X περιλαμβάνει το modem, το CD με τους drivers και τα καλώδια που απαιτούνται για τη σύνδεση καθώς και το CD της πρόσβασης στο internet. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ειδικό έντυπο με σαφείς οδηγίες για εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση από τον πελάτη.

Η σύνδεση ADSL ενεργοποιείται μέσα σε διάστημα 12 ημερών. Παράλληλα, δημιουργείται ειδικό help desk το οποίος αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του ADSL. Η τεχνική υποστήριξη γίνεται από το ”1242” (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα).

Το μηνιαία τέλος για τις δύο κατηγορίες Conn-X ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης αντιστοιχεί σε 19,90 ευρώ και 35,90 ευρώ, ενώ το τέλος ενεργοποίησης ορίστηκε στα 34,99 ευρώ.

Οι παραπάνω τιμές είναι μειωμένες κατά 20,3% και ισχύουν από την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v