Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός: Νόμιμες οι ενέργειες εν όψει Γ.Σ.

Η Μοχλός ενημερώνει ότι έχει τηρήσει όλες τις κατά νόμον υποχρεώσεις της, ενόψει της επικείμενης έκτακτης Γ.Σ. και έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες δημοσιεύσεις και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της.

Μοχλός: Νόμιμες οι ενέργειες εν όψει Γ.Σ.
Το Δ.Σ. της εταιρίας Μοχλός ενημερώνει ότι έχει τηρήσει όλες τις κατά νόμον υποχρεώσεις της, ενόψει της επικείμενης έκτακτης Γ.Σ. και έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες δημοσιεύσεις και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της.

Όπως επισημαίνεται, τα όσα δημοσιεύθηκαν στις 23/02/2011 στον ηλεκτρονικό τύπο είναι ανακριβή και πλήττουν αδίκως την εταιρία.

Σεβόμενοι τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό, τονίζει ότι είναι όπως πάντοτε στη διάθεσή τους για πλήρη συνεργασία και παροχή επαρκούς πληροφόρησης, σύμφωνα με τα διευρυμένα δικαιώματα μειοψηφίας που παρέχει ο νόμος.

Σημειώνεται, ότι χθες ο ΣΕΔ γνωστοποίησε ότι προχωρά σε καταγγελία των πρακτικών των βασικών μετόχων της Τεχνικής Ολυμπιακής, μετά από καταγγελίες που δέχθηκε από μετόχους μειοψηφίας της εταιρείας για «ανύπαρκτη πληροφόρηση» σχετικά με τις συγχωνεύσεις των Ε.Δ.Α.Π. Α.Ε., ΜΠΕΙ CENTER Ε.Π.Ε., T.C. PARKING PLOT ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΌΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΥΛΙ Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v