Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nίκας: Στο πλευρό των ανέργων μέσω ΟΑΕΔ

Η εταιρία NIKAS, στη σημερινή, δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, στέκεται δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Πολιτικής Εκπτώσεων, που τίθεται σε εφαρμογή με πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ.

Nίκας: Στο πλευρό των ανέργων μέσω ΟΑΕΔ
Η εταιρία NIKAS, στη σημερινή, δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, στέκεται δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Πολιτικής Εκπτώσεων, που τίθεται σε εφαρμογή με πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για όλους τους εγγεγραμμένους ανέργους.

Η συμμετοχή της NIKAS στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αφορά στην παροχή έκπτωσης σε προϊόντα που έχει αγαπήσει το καταναλωτικό κοινό. Συγκεκριμένα, προχωρά σε έκπτωση κατά 21% στις γαλοπούλες NIKAS, βραστή και καπνιστή και κατά 33% στην πάριζα NIKAS. Η έκπτωση παρέχεται στους δικαιούχους στη μορφή κουπονιών, με την αγορά 250 γραμμαρίων αλλαντικού, από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και «Βερόπουλος».

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαΐου, για την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΟΑΕΔ, η NIKAS ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Στη ομιλία της, η Διευθύντρια Marketing της εταιρίας, κ. Ζέτα Χειμωνίδου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, εδώ, δίνεται η ευκαιρία στις εταιρίες μας να συμμετέχουν σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Μία πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ, η οποία έχει στόχο την υποστήριξη των συμπολιτών μας, των εγγεγραμμένων άνεργων στον ΟΑΕΔ, οι οποίοι λόγω των δυσμενών συγκυριών, έχουν πραγματικά ανάγκη αυτής της στήριξης. Στην εταιρία NIKAS, για πάνω από 40 χρόνια, έχουμε κρατήσει πιστά μία υπόσχεση που έχουμε δώσει στον Έλληνα καταναλωτή, ότι θα στεκόμαστε δίπλα του με ποιότητα και υπευθυνότητα, απαντώντας στις ανάγκες του. Συμμετέχουμε, λοιπόν, δυναμικά σε αυτή την πρωτοβουλία δίνοντας σημαντική έκπτωση σε αγαπημένα προϊόντα ΝIKAS».

Η εταιρία NIKAS, η πρώτη εταιρία αλλαντικών στην Ελλάδα, με πάνω από 40 χρόνια ιστορία, έχει θέσει την κοινωνική της ευθύνη στην καρδιά της εταιρικής της φιλοσοφίας. Απαντώντας στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, η εταιρία δεν έχει προβεί σε αυξήσεις τιμών από το 2008, ενώ έχει προχωρήσει σε περαιτέρω μειώσεις τιμών σε βασικές σειρές προϊόντων της από το Δεκέμβριο του 2010.

Με αυτόν τον τρόπο, η NIKAS παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της προς τους καταναλωτές και δεσμεύεται για ακόμη μια φορά ότι: όταν βλέπεις NIKAS είναι καλό!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v