Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Ξεκινά οικιστικό συγκρότημα στη Παλλήνη

Η Reds ανακοινώνει ότι, κατατέθηκε στο αρμόδιο Πολεοδομικό Γραφείο ο φάκελος για την έκδοση της Οικοδομικής Αδείας του νέου "Οικιστικού Συγκροτήματος ΒΙΛΛΑ ΚΑΜΠΑ".

Reds: Ξεκινά οικιστικό συγκρότημα στη Παλλήνη
Η Reds ανακοινώνει ότι, κατατέθηκε στο αρμόδιο Πολεοδομικό Γραφείο ο φάκελος για την έκδοση της Οικοδομικής Αδείας του νέου "Οικιστικού Συγκροτήματος ΒΙΛΛΑ ΚΑΜΠΑ", συνεχίζοντας την δραστηριοποίησή της στην ανάπτυξη Οργανωμένων Συγκροτημάτων Κατοικιών υψηλών προδιαγραφών.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο οικιστικό θα ανεγερθεί στην περιοχή "Τρίγωνο Κάντζας" του Δήμου Παλλήνης, σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρείας, έκτασης 4.415μ2, που γειτνιάζει με το διατηρητέο κτίσμα της πρώην Βίλλας του Α.Καμπά καθώς και με το επιτυχημένο "Οικιστικό Συγκρότημα Ampelia" της εταιρείας, που βρίσκεται πλησίον της εξόδου 17 της Αττικής Οδού, στον σταθμό "Κάντζα" του Προαστιακού.

Το "Οικιστικό Συγκρότημα Βίλλα Καμπά" θα αποτελείται από τέσσερα (4) διαμερίσματα και δεκατρείς (13) ανεξάρτητες μεζονέτες, με ιδιόχρηστους κήπους και αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης, εμβαδού επιφανείας από 90μ2 έως 130μ2, σε διώροφα κτίρια, διατεταγμένα γύρω από καλαίσθητα διαμορφωμένο κοινόχρηστο χώρο πρασίνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v