Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαστικά Κρήτης: Δεύτερο εργοστάσιο στην Τουρκία

Σε λειτουργία έχει τεθεί εδώ και λίγες μέρες το δεύτερο εργοστάσιο της SENKROMA, θυγατρικής της Πλαστικά Κρήτης στην Τουρκία.

Πλαστικά Κρήτης: Δεύτερο εργοστάσιο στην Τουρκία
Σε λειτουργία έχει τεθεί εδώ και λίγες μέρες το δεύτερο εργοστάσιο της SENKROMA, θυγατρικής της Πλαστικά Κρήτης στην Τουρκία. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Gaziantep, στα νοτιοανατολικά της χώρας, και ειδικεύεται στην παραγωγή συμπυκνωμάτων χρωμάτων (color masterbatches) για συνθετικά νήματα.

Στο Gaziantep έχει συγκεντρωθεί η βιομηχανία συνθετικών νημάτων και χαλιών της Τουρκίας, είναι δε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής τέτοιων προϊόντων διεθνώς. Βρίσκεται πολύ κοντά στη Συρία και στο Ιράν, χώρες που επίσης είναι μεγάλα κέντρα παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων.

Με το εργοστάσιο αυτό, στην καρδιά της παραγωγής, η SENKROMA, θα προσφέρει ταχύτατη εξυπηρέτηση στους πελάτες και στοχεύει να διπλασιάσει το μερίδιό της στην αγορά.

Σημειωτέον πως το εργοστάσιο θα προμηθεύεται ημικατεργασμένη πρώτη ύλη από την Ελλάδα, φέρνοντας στη χώρα μας προστιθέμενη αξία ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Το εργοστάσιο της SENKROMA στην Κωνσταντινούπολη, που λειτουργεί από το 2001, ήδη μετασχηματίζεται με νέες επενδύσεις, οι οποίες θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της εταιρίας, και θα εξυπηρετεί με συμπυκνώματα χρωμάτων και χημικών προσθέτων όλες τις άλλες εφαρμογές πλαστικών (σακούλες, κιβώτια, μπουκάλια κ.λπ.).

Η Τουρκία έχει πλέον καταστεί η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός πλαστικών προϊόντων στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, μετά τη Γερμανία. Το μέγεθος της αγοράς είναι τέτοιο που επιτρέπει στη Senkroma να παρουσιάσει μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v