Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άλφα Γκρίσιν: Διάκριση συγκροτήματος στην Πολωνία

Η Άλφα Γκρίσιν ενημερώνει ότι το σύγχρονο οικιστικό και εμπορικό συγκρότημα με την ονομασία GARDEN RESIDENCE στην Κρακοβία της Πολωνίας έλαβε αρχιτεκτονική διάκριση στην 5η έκδοση του "Krakow our Home".

Άλφα Γκρίσιν: Διάκριση συγκροτήματος στην Πολωνία
Η Άλφα Γκρίσιν ενημερώνει ότι το σύγχρονο οικιστικό και εμπορικό συγκρότημα με την ονομασία GARDEN RESIDENCE στην Κρακοβία της Πολωνίας έλαβε αρχιτεκτονική διάκριση στην 5η έκδοση του "Krakow our Home", έπειτα από δημοψήφισμα που οργανώθηκε από τον δήμο της Κρακοβίας και την "Gazeta Krakowska" (The Times).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συγκρότημα GARDEN RESIDENCE, του οποίου την κατασκευή ολοκλήρωσε η Άλφα Γκρίσιν Α.Ε. τον Σεπτέμβριο του 2010, έλαβε τη διάκριση του καλύτερου οικιστικού συγκροτήματος της Κρακοβίας. Το επιτελείο των αρχιτεκτόνων κριτών εντυπωσιάστηκε με την πλήρη αρχιτεκτονική δόμηση, η οποία συμπεριλαμβάνει μεγάλης χωρητικότητας υπόγειο γκαράζ, μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τους ενοίκους και άψογο σχεδιασμό εξωτερικών κήπων.

Η επένδυση του ομίλου Άλφα Γκρίσιν στην Κρακοβία της Πολωνίας σε μία από τις πιο ανερχόμενες εμπορικά περιοχές της, υλοποιήθηκε από την ALPHA KRAKOW DEVELOPMENT Spzoo, θυγατρική κατά 37% της Άλφα Γκρίσιν Α.Ε.

Όπως επισημαίνεται, το οικιστικό και εμπορικό συγκρότημα GARDEN RESIDENCE, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε στις αρχές του 2008, αποτελείται απο κτιριακούς χώρους συνολικής επιφάνειας 70.323 τ.μ., όπου στεγάζονται 451 διαμερίσματα, υπόγειοι και επίγειοι χώροι στάθμευσης 474 θέσεων, εμπορικοί χώροι 1.600 τ.μ. και κέντρο fitness - spa 1.900 τ.μ. Στο συγκρότημα, επίσης, έχει κατασκευαστεί εσωτερικός κήπος επιφάνειας 7.000 τ.μ., ο οποίος καθιστά το GARDEN RESIDENCE το συγκρότημα με τον μεγαλύτερο εσωτερικό κήπο στην Πολωνία. 

Υπογραμμίζεται ότι η εμπορική αποδοχή του συγκροτήματος στην Κρακοβία είναι ιδιαίτερα μεγάλη, παρά το γεγονός ότι η αγορά ακινήτων μόλις τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να ανακάμπτει, μετά την πίεση των δύο προηγούμενων ετών. Έως τις 31/4 είχε ήδη πουληθεί περίπου το 50% των διαμερισμάτων, το κέρδος από τα οποία θα λογιστικοποιηθεί με την υπογραφή των τελικών συμβολαίων πώλησης τον προσεχή μήνα. Εντός του 2011 - 2012 αναμένονται περαιτέρω χρηματορροές από τις παραδόσεις των διαμερισμάτων και την επιτάχυνση των πωλήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v