Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης- "MVS": Ανάληψη έργου 2,37 εκατ. ευρώ

Η Βαράγκης ανακοίνωσε την ανάληψη από κοινού με την "MVS"του έργου σχεδιασμού, κατασκευής και εγκατάστασης-διαμόρφωσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων θαλαμηγού, συνολικού ύψους 2,37 εκατ. ευρώ.

Βαράγκης- MVS: Ανάληψη έργου 2,37 εκατ. ευρώ
Η Βαράγκης ανακοίνωσε την ανάληψη από κοινού με την "MVS και Συνεργάτες Ανώνυμη Εταιρία Κατασκευαστικών, Τεχνικών, Διακοσμητικών, Ναυτιλιακών, Εμπορικών Εργασιών, Υπηρεσιών, Ειδών, Εξοπλισμού και Επιχειρήσεων" (η "MVS") του έργου σχεδιασμού, κατασκευής και εγκατάστασης-διαμόρφωσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων θαλαμηγού, συνολικού ύψους 2.375 χιλ. Ευρώ.

Συστάθηκε κοινοπραξία με αποκλειστικό σκοπό την υλοποίηση του εν λόγω έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 1ου τριμήνου 2012,στην οποία η Εταιρία συμμετέχει με 70% και η MVS με 30 %.

H συμφωνία αυτή είναι αποτέλεσμα της από τον Δεκέμβριο 2006 επιτυχημένης συνεργασίας της Εταιρίας με την MVS για την υλοποίηση έργων εσωτερικής διαμόρφωσης σε δύο υπερπολυτελείς θαλαμηγούς στα Ν/Γ Blohm + Voss Shipyards (Nobiskrug), όπου κατασκευάζονται mega yachts υψηλοτάτων προδιαγραφών, από τον σχεδιασμό έως και την εγκατάσταση.

Η συμφωνία αυτή υπογραμμίζει και την υφιστάμενη στρατηγική της εταιρίας για επικέντρωση σε ειδικά έργα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v