Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο για την Κεφαλαιαγορά ανέλαβε η Byte

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2011 υπεγράφη μεταξύ της εταιρίας Βyte και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμβαση για την κάλυψη των μηχανο-γραφικών αναγκών της Επιτροπής. Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στα 417.579,17€.

Εργο για την Κεφαλαιαγορά ανέλαβε η Byte
Στις 12 Σεπτεμβρίου 2011 υπεγράφη μεταξύ της εταιρίας Βyte και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια υλικού, λογισμικού και υπηρεσιών, για την κάλυψη των μηχανο-γραφικών αναγκών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των ευρώ (417.579,17), συμπε-ριλαμβανομένου Φ.Π.Α και η συνολική διάρκεια υλοποιήσεώς του είναι (75) ημερολογιακές ημέρες από της ενάρξεώς της, όπως αυτή ειδικώτερα κα-θορίζεται στην σύμβαση.

Το έργο, συνοπτικώς, αφορά στην προμήθεια νέων πληροφοριακών συστημάτων, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία αυτών, αναβάθμιση, προμήθεια υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης, δοκιμών ελέγχου και θέσης σε παραγωγική λειτουργία του νέου εξοπλισμού, η μεταφορά δεδομένων και η εγγύηση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού και λογισμικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v