Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοίγει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το Smart Park

Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινά η λειτουργία του εμπορικού πάρκου Smart Park στην περιοχή «Γυαλού» του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα.

Ανοίγει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το Smart Park
Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινά η λειτουργία του εμπορικού πάρκου Smart Park στην περιοχή «Γυαλού» του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα.

Η πρώτη φάση, επένδυσης €55 εκατ. και εμπορικής επιφάνειας 35.000 τμ περίπου, θα φιλοξενεί τα σημαντικότερα ονόματα (brand names) του λιανικού εμπορίου της Ελλάδας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μοναδικό συνδυασμό καταστημάτων στο Smart Park: Carrefour, Jumbo, Κωτσόβολος, Hondos Center, Intersport, Celestino, System Graph as Apple Premium Reseller, Octopus, Cook Shop, Wind, Mark Aalen, Bozikis, ενώ πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν οι επωνυμίες Mamas & Papas, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Jools καθώς και άλλα γνωστά και εδραιωμένα σήματα της ελληνικής αγοράς. Ταυτόχρονα, μικρές και μεγάλες ηλικίες θα μπορούν να διασκεδάσουν στο Village Play Land και οι επισκέπτες να απολαύσουν την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική τουSmart Park, τους πλούσιους ελεύθερους χώρους του, τους φροντισμένους διαδρόμους περιπάτου, και πολύ σύντομα τα δημοφιλή καφέ και τα εστιατόρια του.

Η συνολική επένδυση της R.E.D.S για τη δημιουργία του Smart Park ανέρχεται στα €75 εκατ. ενώ από τα συνολικά 91 στρέμματα της έκτασής του τα 30 έχουν διαμορφωθεί ως χώροι πρασίνου. Ήδη η εταιρία έχει συμφωνήσει και συνάψει μακροχρόνια εγγυημένα οριστικά συμβόλαια μίσθωσης, με αντίστοιχες εξασφαλίσεις για καταστήματα που αντιστοιχούν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των συνολικών εμπορικών χώρων ενώ βρίσκεται σε διαδικασία προχωρημένης διαπραγμάτευσης για το υπόλοιπο ποσοστό. Η δεύτερη φάση, επένδυσης €20 εκατ. και εμπορικής επιφάνειας 15.000 τ.μ. περίπου, για την οποία έχουν υπογραφεί προσύμφωνα μίσθωσης κατά 100%, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2013 και θα προσθέσει στο Smart Park τα Village Cinemas και κατάστημα Praktiker.

Ο κύριος Γιάννης Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής της REDS δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, αλλά και χαρούμενοι για το γεγονός ότι από τις 20 Οκτωβρίου το Smart Park ανοίγει τις πύλες του στα Σπάτα για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, που συντελεί στην αντιστροφή του αρνητικού επιχειρηματικού κλίματος της χώρας και συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία περίπου 1000 νέων θέσεων εργασίας. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την επιτυχία του και ευχαριστούμε θερμά όλους τους επιχειρηματίες που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν το Smart Park στη δύσκολη αυτή περίοδο».

Σε ακτίνα 30 μόλις λεπτών από το Smart Park κατοικούν περισσότεροι από 1,2 εκατ. άνθρωποι ενώ σε απόσταση 60 λεπτών ο αριθμός αυξάνεται σε 3,8 εκατ. Επιπλέον, το Smart Park διαθέτει πλέον των 2.000 θέσεων στάθμευσης, ενώ η πρόσβαση σε αυτό γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω της Αττικής Οδού και των τοπικών οδών.

Το Smart Park αναπτύσσεται στην περιοχή "Γυαλού" του Δήμου Σπάτων, στο τέλος του κλάδου της Αττικής Οδού προς τη Ραφήνα, σε άμεση σύνδεση με το McΑrthurGlen Designer Outlet Athens και δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μαζί με το McArthurGlen Designer Outlet Athens, θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα οικογενειακό προορισμό διασκέδασης και αγορών, συνολικής δομήσιμης επιφάνειας που πλησιάζει τα 80.000 τ.μ. περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v