Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντεργούντ:Έκδοση ομολογιακού έως 1,85 εκ. από ΓΣ

Tην έκδοση κοινού μη εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους μέχρι 1.850.000,00 ευρώ ενέκρινε η δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ, στις 7/11.

Ιντεργούντ:Έκδοση ομολογιακού έως 1,85 εκ. από ΓΣ
Tην έκδοση κοινού μη εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους μέχρι 1.850.000,00 ευρώ ενέκρινε η δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ, στις 7/11. Ματαίωση της Ιδιαίτερης Γενικής Συνέλευσης.

Αναλυτικότερα, η Γενική Συνέλευση συνήλθε προκειμένου να αποφασίσει επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης για τα οποία δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί συζήτηση κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις, επειδή δεν είχε επιτευχθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο απαρτία ως εξής:

Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά ποσό € 356.466 που θα καλυφθεί αποκλειστικά με εισφορά σε είδος των 165.000 κοινών ονομαστικών μετοχών εκδόσεως της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΤΡΟΚΟΥΔΗ ELTOP ABEE» χωρίς, ή άλλως με κατάργηση, του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την έκδοση 810.150 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας € 0,44 εκάστης και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου περί μετοχικού κεφαλαίου του Καταστατικού της Εταιρείας.

Για το θέμα αυτό δεν ελήφθησαν αποφάσεις καθώς δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία.

Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση ομόφωνα και παμψηφεί, ήτοι με 4.456.367 ψήφους υπέρ (100% των παρισταμένων μετόχων) ενέκρινε, σύμφωνα με την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, την έκδοση την έκδοση κοινού μη εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους μέχρι 1.850.000,00 ευρώ και κα άρθρο 23α, δεδομένου ότι το εν λόγω ΟΔ θα καλυφθεί με ποσά από εγκεκριμένα και μη καταβληθέντα μερίσματα παρελθουσών χρήσεων.

Τέλος από την «ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ ΑΤΕΝΕ» ανακοινώνεται ότι η ορισθείσα για σήμερα 7/11/2011 Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω ελλείψεως της απαιτούμενης απαρτίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v