Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξυλεμπορία: Εγκριση για ΑΜΚ με εισφορά σε είδος

Την αύξηση κεφαλαίου κατά 356.466 ευρώ με εισφορά σε είδος των 165.000 μετοχών της «ΑΦΟΙ ΤΡΟΚΟΥΔΗ ELTOP ABEE», χωρίς, ή άλλως με την έκδοση 810.150 νέων μετοχών της εταιρίας, αποφάσισε η Γ.Σ. της Ξυλεμπορίας.

Ξυλεμπορία: Εγκριση για ΑΜΚ με εισφορά σε είδος
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 356.466 ευρώ που θα καλυφθεί αποκλειστικά με εισφορά σε είδος των 165.000 μετοχών της «ΑΦΟΙ ΤΡΟΚΟΥΔΗ ELTOP ABEE», χωρίς, ή άλλως με κατάργηση, του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την έκδοση 810.150 νέων μετοχών της εταιρίας, ονομαστικής αξίας 0,44 ευρώ εκάστης, αποφάσισε σήμερα 24/1/2012 η Γ.Σ. των κοινών μετόχων της Ξυλεμπορίας.

Ωστόσο η Γ.Σ. των προνομιούχων μετόχων αναβλήθηκε για τις 21 Φεβρουαρίου κατόπιν σχετικού αιτήματος που υποβλήθηκε κατά την έναρξη της συνεδρίασης  από μετόχους που εκπροσωπούσαν συνολικά ποσοστό 8,89%.

Σε περίπτωση που η παραπάνω αύξηση δεν καταστεί δυνατό να υλοποιηθεί λόγω μη λήψης για οποιοδήποτε λόγο αντίστοιχης απόφασης από τη Γενική Συνέλευση των προνομιούχων μετόχων, κατά την έκταση που αυτή απαιτείται, θα δοθεί εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας προκειμένου αυτό να προβεί στην εξαγορά του συνόλου των μετοχών της «ΑΦΟΙ ΤΡΟΚΟΥΔΗ ELTOP ABEE» από την εταιρία με τίμημα που θα διαπραγματευτεί το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την κρίση του και δεν θα υπερβαίνει την αξία της διενεργηθείσας για τους σκοπούς της ως άνω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας αποτίμησης της «ΑΦΟΙ ΤΡΟΚΟΥΔΗ ELTOP ABEE».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v