Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Ολυμπιακή: Έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης

Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την Πόρτο Καρράς ΑΕ των θυγατρικών Κτήμα Πόρτο Καρράς και Πόρτο Καρράς Ενεργειακά, αποφάσισαν τα ΔΣ των εταιριών, όπως ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Τ. Ολυμπιακή: Έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης
Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την Πόρτο Καρράς ΑΕ των θυγατρικών Κτήμα Πόρτο Καρράς και Πόρτο Καρράς Ενεργειακά, αποφάσισαν τα ΔΣ των εταιριών, όπως ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Εισδικότερα όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία «Τεχνική ΟλυμπιακήΑ.Ε.», ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών «Πόρτο Καρράς Α.Ε.», «Κτήμα Πόρτο Καρράς Α.Ε.» και «Πόρτο Καρράς Ενεργειακά Α.Ε.», στις συνεδριάσεις τους της 27ης Ιανουαρίου 2012 απεφάσισαν ομόφωνα τα εξής :

Ενέκριναν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την θυγατρική εταιρεία «Πόρτο Καρράς Α.Ε.»:

α) της επίσης θυγατρικής εταιρείας «Κτήμα Πόρτο Καρράς Α.Ε.», ως και β) της εταιρείας «Πόρτο Καρράς Ενεργειακά Α.Ε.», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993 και του Κ.Ν. 2190/1920.

2. Όρισαν την 31η Ιανουαρίου 2012 ως ημερομηνία κατάρτισης των προβλεπόμενων Ισολογισμών Μετασχηματισμού.

3. Όρισαν τις ελεγκτικές εταιρείες, για τον έλεγχο, πιστοποίηση και υπογραφή των ως άνω Ισολογισμών Μετασχηματισμού και της απαιτούμενης έκθεσης πιστοποίησης των εισφερόμενων στοιχείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v