Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών

Tην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων της από την HOL, ύψους 6,199 εκ. και την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10%, αποφάσισε σήμερα 12 Mαρτίου η Γ.Σ. της Intrakat.

Intrakat: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών
Tην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων της από την HOL, ύψους 6,199 εκ. και την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10%, αποφάσισε σήμερα 12 Mαρτίου η Γ.Σ. της Intrakat.

Αναλυτικότερα, ελήφθη απόφαση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με θητεία από 12.3.2012 έως 12.3.2017 και σε κάθε περίπτωση μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας του έτους 2017.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας που εξελέγη, αποτελείται από τους κ.κ.

-Σωκράτη Κόκκαλη του Πέτρου,
-Δημήτριο Κλώνη του Χρήστου,
-Πέτρο Σουρέτη του Κωνσταντίνου,
-Χαράλαμπο Καλλή του Κωνσταντίνου,
-Δημήτριο Παππά του Αριστείδη, 
- Σωκράτη Κόκκαλη του Σωκράτη,
-Αναστάσιο Τσούφη του Μιλτιάδη, 
- Αλέξανδρο Μυλωνάκη του Εμμανουήλ, 
- Σωτήριο Φίλο του Νικολάου και 
-  Δημήτριο Θεοδωρίδη του Σάββα

Εκ των ανωτέρω εξελέγησαν ως "Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη" του Διοικητικού Συμβουλίου, οι κ.κ.  Αλέξανδρος Μυλωνάκης, Αναστάσιος Τσούφης και Σωτήριος Φίλος. .

Ελήφθη απόφαση για την εκλογή τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου  η οποία αποτελείται από τα ανωτέρω ανεξάρτητα μη εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ. κ.κ :  Αλέξανδρο Μυλωνάκη, Αναστάσιο Τσούφη και  Σωτήριο Φίλο.

Ελήφθη απόφαση για την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι 10 % του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, με ανώτατη τιμή αγοράς την τιμή των πέντε (5,00) ευρώ ανά μετοχή και κατώτατη την τιμή των δέκα λεπτά (0,10) ανά μετοχή.

Οι αγορές θα συντελεστούν εντός είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 12.03.2012.

Τέλος, εγκρίθηκαν τα νέα τροποποιητικά ιδιωτικά Συμφωνητικά συμβάσεως εργασίας των κ. κ. Πέτρου Σουρέτη, Χαράλαμπου Καλλή και Δημητρίου Παππά και

Επίσης εγκρίθηκε η από 02.12.2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, με την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, αφού έλαβε υπ’ όψιν του ότι η Εταιρεία στα πλαίσια επίτευξης των στόχων της και αποβλέποντας στην ανάπτυξη και διεύρυνση της δραστηριότητάς της στον τομέα των Ευρυζωνικών Έργων εντός της ελληνικής Επικράτειας αλλά και στο εξωτερικό, δραστηριότητα την οποία θα εξυπηρετήσει τα μέγιστα μία στρατηγική συνεργασία της Εταιρείας μας με την εταιρεία «HELLAS ONLINE», μέσω της οποίας η Εταιρεία μας θα εξασφαλίσει την απαραίτητη τεχνογνωσία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες εταιρείες του κλάδου, αποφάσισε να συναινέσει στην κεφαλαιοποίηση από την εταιρεία «HELLAS ONLINE» μέρους των απαιτήσεων που έχει η Εταιρεία μας έναντι αυτής, ποσού 6.199.999,60 ευρώ, κεφαλαιοποίηση η οποία πραγματοποιήθηκε με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας HELLAS ONLINE, συνεπεία της οποίας αναλογούν στην εταιρία μας 5.391.304 νέες προνομιούχες μετοχές, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλιών μετόχων της εταιρείας HELLAS ONLINE.

Σημειωτέον ότι οι μετοχές που αναλογούν στην εταιρία μας από την ανωτέρω αύξηση είναι προνομιούχες μετοχές, χωρίς δικαίωμα ψήφου και μη μετατρέψιμες σε κοινές, τα δε χορηγούμενα στις μετοχές αυτές προνόμια είναι τα εξής: 

- Η προνομιακή απόληψη πριν από τις κοινές μετοχές της εταιρείας HELLAS ONLINE του μερίσματος. 

- Η προνομιακή εκ του προϊόντος της εκκαθαρίσεως της εταιρικής περιουσίας της HELLAS ONLINE απόδοση του καταβληθέντος από τους κατόχους των προνομιούχων μετοχών κεφαλαίου 

- Το δικαίωμα απόληψης τόκου ύψους 6% επί της τιμής διάθεσης των προνομιούχων μετοχών (η οποία ορίζεται από την εταιρεία HELLAS ONLINE στο ποσό των 1,15 ευρώ ανά μετοχή).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v